Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Nevíte někdo čím by to mohlo být? I po dvojnásobném přetočení videokazety tam a zpátky je volná páska. Jde normálně palcem utahovat. Já osobně si myslím že by mohly bejt uvolněný hlavy. Co myslíte vy?
Já jsem myslel že jsem to popsal srozumitelně.
Tak jako se přetáči kazeta do kazeťáku(ručně), tak se dá palcem ne přetáčet ale dotahovat
Já nechci oddělávat kryt protože video je ještě v záruce do24.4.2010 .
Myslel jsem že mačkám na odpovědět a přitom jsem zmáčkl na dobrá odpověď .To jsem ale nechtěl.
To že jsou pásky volnější samozřejmě vím ale já je mám tak volný že je utáhnu až o 2minuty.
Překroucený nejsou a ani nejsou jakoby srolovaný...
Jsou jenom hodně volný...
doplněno 16.02.10 12:33:Já jsem si myslel že bych tu kazetu několikrát (třeba i 6x nebo 10x) přetočil tam a zpátky a napne se, bohužel to nefunguje...
Uvidíme, zkusím zkontaktovat nějakej servis a přeptám se.
To vymazání dobré odpovědi není nutný. Já jsem rád že se aspoň někdo snaží pomoct.
Právě že když mám volnej pásek v kazetě tak obraz lítá . Ty co nejsou volný tak hrajou dobře...
No já bych se podíval na seřízení motorů,většinou lepší videa mají pohon hlav,pohon navíjecí cívky a pohon brzdící cívky.Každý motor ma na desce trimřík,kterým se dá jeho tah nastavit,Ale v servizu na to mají přístroje.Může se ti ale stát,že ty pásky,které jsou nahrané na původním seřízení,ti pak hrát nebudou.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.