Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Tak jestli máte tablet v továrním nastavení, tak si založte na Googlu nový účet a přihlaste se na ten.
to se pak jen točíte v kruhu - zadáte nový mail, chce to po vás starý a oprávnění... a restart... a zas - není to tak jednoduché, jak se zdá
Tovární nastavení. Všude varují před tímto nastavením, pokud nejsou odhlášeny všechny účty. Možná je to třeba jen při prodeji zařízení. Pokud aspoň vím název účtu, tak se snad přístupové heslo se nechá obnovit. Ovšem mám jednu známou která má pět Skype účtů. Když si nevzpomene na heslo tak založí nový účet.
Vloni jsem řešil přesně tento případ - není žádná jiná varianta než si vzpomenout nebo "hacknout mobil" a kompletně přehrát. Autorizovaný servis mi sliboval opravu - přehrání za cca. 500,-Kč (V Brně 490,-, v Praze 580 nebo tak... někde v mailu bych měl kontakt).
Já naštěstí nakonec našel ten správný mail - půjčil jsem telefon synovci a ten jich měl taky jako drobných v pokladničce...
Stojí to za tu starost a částku 500,-? Pokud se zánovní prodává za 1000, investice 500 je asi hodně velká.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.