Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapomenutý Google účet a tovární nastavení

Od: jankasas odpovědí: 9 změna:
Zdravím, potřebuji poradit. Zapomněla jsem Google email i heslo a po zkoušce továrního nastavení mi to píše, že je zařízení resetováno, ale potřebuje přihlášení Google účet, který tam dříve byl.
Na internetu jsem se dočetla, že to je zabezpečení proti krádeži hlavně a že se to nedá nějak obejít.
Takže co teď? Opravdu na to neexistují páky?je tablet na odpis kvůli emailu? :(
Všem moc děkuji!

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den. Tak jestli máte tablet v továrním nastavení, tak si založte na Googlu nový účet a přihlaste se na ten.

to se pak jen točíte v kruhu - zadáte nový mail, chce to po vás starý a oprávnění... a restart... a zas - není to tak jednoduché, jak se zdá

prikld1
hodnocení

0x

Tovární nastavení. Všude varují před tímto nastavením, pokud nejsou odhlášeny všechny účty. Možná je to třeba jen při prodeji zařízení. Pokud aspoň vím název účtu, tak se snad přístupové heslo se nechá obnovit. Ovšem mám jednu známou která má pět Skype účtů. Když si nevzpomene na heslo tak založí nový účet.

hodnocení

0x

Vloni jsem řešil přesně tento případ - není žádná jiná varianta než si vzpomenout nebo "hacknout mobil" a kompletně přehrát. Autorizovaný servis mi sliboval opravu - přehrání za cca. 500,-Kč (V Brně 490,-, v Praze 580 nebo tak... někde v mailu bych měl kontakt).

Já naštěstí nakonec našel ten správný mail - půjčil jsem telefon synovci a ten jich měl taky jako drobných v pokladničce...

Stojí to za tu starost a částku 500,-? Pokud se zánovní prodává za 1000, investice 500 je asi hodně velká.

hodnocení

0x

NEchápu, jak někdo může zapomenout svůj email !

jm
To se stává hodně často... Zvlášť u lidí, kteří ten mail použijí jen pro zprovoznění telefonu a pak už nikdy.
Mám tři maily, jeden od googlu jenom kvůli telefonu. Znám spoustu lidí, kterým by stačil ten z roku 2001 na @volny.cz

hodnocení

0x

Tak si vzpomenout bna email, přihlásit na jiném zařízení a obnovit heslo.

hodnocení

0x
Musite zadat nazev tabletu na youtube ,tam je plno navodu,jak na to.Pokud by to nešlo,tak nahrajte nový stock rom android přes PC a je to.Oficiálně v servisu to nejde.Do youtube zadejte -unlock google account a název vašeho tabletu.Např. stáhnete aplikaci 2F pass atd.Nebo v PC přes ODIN nahrajte nový systém.Nebo přes talk back oklikou dejte factory reset -delete all.

hodnocení

0x

Já se vždycky jen divím, jak někdo může zapomenout svůj email.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]