Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ps4 jeden účet dvě konzole

Od: lukas1* odpovědí: 2 změna:
Ahoj chtěl bych se zeptat mám dvě konzole ps4 a nastavený primární účty, chtěl bych vědět jestli jde nějak nastavit účet aby byly přihlášený obě konzole na jednom účtu protože když se přítelkyně přihlásí na můj účet aby si stáhla hru ode mě tak mě to automaticky odhlasi jde to nějak nastavit? Děkuji za odpověď

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Dobrý večer. Lze propojit dvě konzole. Na jejím PS se přihlaste pod svým účtem, který platíte, dejte ho jako primární. Na svém PS se poté přihlaste pod jejím účtem. Jako primarku. Zjednodušeně- na obou PS budete mít oba účty, ale každý budete pařit na sebe,pod vlastním profilem. Vaše primární konzole bude hmotně její konzole a obráceně. Jen bacha,když si něco stáhnete v appce nebo na webu, tak se to stáhne samozřejmě do její konzole( protože je vedena jako primární k Vašemu účtu). Když to stáhnete přímo přes store,tak to jde na tu konzoli, ze které zrovna stahujete. A abyste viděli hry navzájem- tedy na jednom PS i ty, co jsou na druhém a opačně- povolíte " download to your console " a hned si z knihovny druhého PS můžete stáhnout k sobě. Placený Ps plus platí pro obě konzole. A ani jedna konzole samozřejmě nemusí být online, abyste mohli hrát stažené hry.
lako*
Zdravím koupil jsem ps4 a ptám se jak se ptá pan předemnou takže na hlavní konzole musí být primatni každá konzole musí mít svůj účet? Nebo jak to mám udělat koumam cely den a nic stále se odhlásuje druhá konzole když zapnu jednu porad my to nejde prosím o nakej návod nebo popis jak to mám udělat nemám skoro žádnou skusenost

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]