Nejste přihlášen/a.
Ahoj chtěl bych se zeptat mám dvě konzole ps4 a nastavený primární účty, chtěl bych vědět jestli jde nějak nastavit účet aby byly přihlášený obě konzole na jednom účtu protože když se přítelkyně přihlásí na můj účet aby si stáhla hru ode mě tak mě to automaticky odhlasi jde to nějak nastavit? Děkuji za odpověď
2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
lako*
Zdravím koupil jsem ps4 a ptám se jak se ptá pan předemnou takže na hlavní konzole musí být primatni každá konzole musí mít svůj účet? Nebo jak to mám udělat koumam cely den a nic stále se odhlásuje druhá konzole když zapnu jednu porad my to nejde prosím o nakej návod nebo popis jak to mám udělat nemám skoro žádnou skusenost
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]