Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aplikace na změnu data a času u fotek

Od: m03 odpovědí: 5 změna:
Zdravím,
nevíte prosím někdo, jak můžu změnit datum a čas u fotky v mobilu? Je na to nějaká aplikace nebo tak?
Děkuju předem

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Windows commander pre PC to dokaze, je portovany aj na Android. Skuste.

m03
hodnocení

A něco pro iOS by nebylo? Jinak děkuju:)

Opraví jenom čes u souboru nebo dokáže sáhnout do EXIFu? Tam jsou totiž ty podstatné informace.

jara26*
hodnocení

0x

Nevím jaký máte mobil ale mě to jde v Galerii.Mám Xiaomi 9lite

To mne docela překvapilo.

Galerie dokázala podvrhnout čas do jména souboru a do času v položce souboru, to telkem beru jako jednoduché. Ale taky to dokázala v různých položkách EXIF, dokonce i GPSDateStamp ! Pouze v jediném místě to neopravila - v položce DateTimeDigitized, tam zůstala původní hodnota. Pokud by šlo o to, jak podvrhnout fotografii se starším datem, tak v této položce by mohl být problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]