Můj syn si ho koupil před dvěma týdny poté, co si rozsedl svůj A51 a odmítl čekat do Ježíška. Je z něho nadšenej a to jde o 15 letýho kluka, kterej má samozřejmě na to, co telefon dokáže, veliký nároky. Já toho o telefonech moc nevím, ale každopádně je hodně rychlej, skvěle fotí a má hezký zobrazení na displeji. On sám říká, že je mnohem lepší, než ten Galaxy A51, co měl...
Zkusenost mam dobrou, nez se mi rozbil. K reklamaci jsem se jeste nedostal. Baterka prekvapive dlouha vydrz, fotak vyborny, plynulost skvela. Jedina otravna je vec je ta jejich debilni nadstavba systemu, musel jsem povypinat asi sto veci a zakazat oznameni, nektera dost krkolomne. Kdybych ho mohl rootnout, bylo by to jednodussi. Dalsi nevyhoda je zalepeny telefon, neda se do nej dostat pri potrebe vymeny nejake soucastky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.