Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký mobil?

Od: li8 odpovědí: 5 změna:
Dobrý den chtěla bych se zeptat jaký mobil si mám koupit aby vypadal hezky, měl velkou vydrž baterky a velkou paměť nejlip do 10000 Kč děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Xiaomi Redmi Note 9Pro 6/64-128

jezevec*
hodnocení

1x
Můj syn si před dvěma týdny koupil Samsung Galaxy A71 a mluví o něm jen v superlativech, mám pocit že stál něco lehce přes osmičku. A když 15letej puberťák řekne o telefonu že je megahustej a nahajpovanej, tak už to musí být fakt stroj...*smich*

hodnocení

1x
Poco 3 jako novinka kolem 6000 má baterku 6000miliAmper a funkce jako jiné mobily za desitku. Koukni na něj.

rosol*
hodnocení

0x

mám Xiaomi Note 10 Lite, 6GB/128GB a spokojenost

hodnocení

0x

S telefonem realme 6s jsem naprosto spokojen - snad jen že nemá notifikační diodu... na druhou stranu nemusím pořád kontrolovat, jestli mi náhodou někdo nenapsal ... když chce, zavolá. Cítím tak nějak větší klid.

Pro syna jsem právě koupil UleFone Armor X5 2020 - to hlavní je odolnost - není nutné řešit krycí sklo, vydrží pády ze schodů, šplouchnutí do WC ... z recenzí jsem našel negativní jen jednu - chyba kusu a reklamace, jinak max. spokojenost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]