Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dostanu foto z jednoho tlf do druhého

Od: sparcus® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, dostal jsem nový tlf stejné značky xiaomi jako mám starý. potřebuji přenést asi 30Gb fotek z galerie do nového tlf. Jde to přes Bluetooth?

Poraďte.

Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jde, ale opupínkuješ se z toho. Nejjednodušší to bude kabelem přes PC.

hodnocení

1x

A co si to dát na kartu a přendat kartu?

doplněno 28.12.20 16:26:

Musíš to provést přes správce souborů, tam ve složce DCIM bys ty alba měl mít všechny. Buď v tlf nebo na kartě.

hodnocení

děkuji za info, tak jsem to taky zkusil,ale nezkopírovali se mi tam všechny fotky, jen ty, které jsem neměl uložené v albech a ty alba tam nikde nemám.

Největší nesmysl, "skladovat " fotky v telefonu. Jednou ti "lehne" a máš po fotkách. Dej si je na nějaký externí disk. Tím ale nemyslím flešku, to by byla další hovadina.

motak
hodnocení

0x
Xiaomi bude mít určitě svoji aplikaci na přenos dat mezi starým a novým telefonem. Obvykle to přenáší přes WiFi, před BT byste to prenasela jede na jaře během dalšího lockdownu.
Pokud budete kopírovat přes PC, tak většinou bývá problem zachovat časově řazení fotek...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]