Nejste přihlášen/a.
Po zavedení digitálního vysílání jsem si koupil setobox a po připojení na Dvd recorder nelze ladit kanály ani nahrávat.
Prosím co mám udělat pro to aby to bylo možné provádět!
Jsem na tom obdobně. Pokud je již televizní signál digitální a recordér je analog tak jeho televizní tuner je k ničemu.
Ovšem když máš setobox a k němu se přes SCART připojíš TV a přes druhý SCART (pokud ho má) případně přes kompozit (žlutý, bílý, červený činč) se připojí DVD recorder.
Druhá možnost je že se DVD recorder připojí přes SCART k setoboxu a TV se připojí na druhý SCART u DVD recorderu. Ovšem u některých recordérů stačí, že je připojen k síti, některé musí být v režimu STANDBY, aby signál prošel až do TV.
U něho se ovšem musí přes tlačítko SOURCE navolit příslušný externí vstup. Tentýž vstup se musí navolit i při případném časovém nahrávání.
No a jak již bylo řečeno, časově se musí programovat oba přístroje. Avšak třeba PANASONIC začne nahrávat pokud se na vstupu objeví signál, takže stačí programovat jen setobox.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.