Nejste přihlášen/a.
Rádci, prosím o pomoc... kamarádovi jsem chtěla darovat starší chytrý telefon, vložili jsme jeho sim kartu, uvedli telefon do továrního nastavení, zadali pin jeho karty, byl přijat, ale nešlo nikam telefonovat (účastník prý nedostupný)... vložili jsme moji sim kartu, zadali můj pin, stejný výsledek. Když jsme dali naše sim karty zpátky každý do svého původního mobilu, také se nejde nikam dovolat, i my jsme nedostupní - sim karty jsou zablokované. Přitom pin byl přijat. Puk máme k dispozici, ale nevím kde a jak ho zadat, když ho telefon nevyžaduje. Můžete nám někdo nějak poradit, co teď, prosím? Je to situace na mrtvici...
Ke každé SIM kartě byly dodány kódy PIN1, PIN2, PUK1, PUK2 a ještě jeden. Ty sloužej k odblokování účtu. Pokud to někdo vyhodil, jeho problém. Operátor nemá důkaz, že jsem vlastníkem SIM, takže by to neměl dělat.
PUK se zadává přes internet pokud byl založen účet pro danou SIM
všechny kódy mám, ale telefon po mě nic nechce...tváří se, že normálně funguje, jediný problém je, že se nikam nedovolám ani nikdo ke mně
A proč by měl být problém v SIM. Pokud SIM je v jiném telefonu funkční tak múze být problém v telefonu. Správný slot, pokud to je Dual, dobrý kontakt a možná i v nastavení může být SIM vypnuta.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.