Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Soundbar - nefunkční subwoofer

Od: eli odpovědí: 2 změna:
Ahoj, jdu si k vám pro radu, jelikož už jsem zoufalá. Objednavala jsem priteli k Vánocům soundbar Philips HTL 3310/10 z Okay. Vše přišlo v pořádku a dnes jsme zkusili soundbar zapojit. Propojila jsem TV s reproduktorem 3,5mm jackem, který byl v balení. Potom jsem připojila konektor jak do reproduktoru, tak do subwooferu a obojí zapojila do zásuvky. Reproduktor, který je před TV normálně běží, jen subwoofer vůbec nesviti a nepropojuji se, jak by se mělo automaticky dít. Zkoušela jsem i ručně sparovat subwoofer s reproduktorem, ale ani ťuk. Už jsem psala na zákaznickou linku Okay, ale chci zkusit zeptat se i tady, jestli nemá někdo nějakou zkušenost. Zapojila jsem vše správně nebo je nejspíš rozbity subwoofer?
Děkuji

Soundbar - nefunkční subwoofer

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Subwoofer se připojuje k soundbaru automaticky přes bluetooth.
Stačí tedy jak subwoofer, tak i lištu s reproduktory zapojit do zásuvky a obě zařízení se sama spárují.
Lišta se připojí k TV audiokabelem a na TV se nastaví přehrávání přes externí reproduktory.
Pokud to takto nefunguje, viděl bych to na reklamaci.
doplněno 28.12.20 08:09: ajvn - četl jsem obecný popis ze stránek Philips plus vlastní zkušenost se svým soundbarem.
Já třeba žádnou možnost ručního spárování nemám.
Třeba bude Váš podrobnější popis tazatele k užitku.

hodnocení

0x

Nevím, jestli máte podrobnější manuál ze stránek Philipsu - je zde .Je tam popsán reset subwooferu - i správné párování se soundbarem.

Basový reproduktor je nečinný nebo se indikátor basového reproduktoru nerozsvěcuje . Vytáhněte prosím napájecí šňůru ze zásuvky a po třech minutách ji znovu připojte, aby byl basový reproduktor resetován.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]