Koupila jsem retro gramofon Sencor stt016 a nemůžu rozpohybovat gramofon. Nevím kde dělám chybu. Nemáte někdo zkušenost? Udělala jsem vše podle návodu .
Nevím jak je tento přístroj konstruován..Zkuste vyndat talíř na který se pokládá deska, pokud tam bude řemínek, mohl spadnout.. Případně může být vidět i motor resp. pohon řemínku, třeba se netočí. Návod máte přečtený pečlivě?
hanka1*
Návod jsem četla několikrát, už nevím co bych měla hledat dal. Talíř sundat nejde... Tedy aspoň nevím jak.
Jako u všech supertechnizovaných přístrojů půjde spíše o nepochopení systému.Tak je třeba snímání průměru desky a nastavení otáček.Gramofon se bez položené desky nedá spustit.Mechanický pohon je nahrazen pohonem podobně jako u lineárního motoru,řemínek a kladky chybí.Rozběk a řízení otáček je zajištěno pulzním provozem.-Kmitočtová regulace.Laik s tím bude mít pravděpodobně problémy-.
Podívejte na bod 6. Páčkou zvedněte raménko z jeho klidové polohy...doplním...dostatečně vysoko, cvakne to, nebo to cvakne i bez zvednutí? ...jen posunutím... a talíř by se měl roztočit...poslouchejte cvaknutí...je tam standardní gramofon, jak před mnoha lety...pohon řemínkem, jak píše autor návodu...a nezapomeňte na tlačítko PHONE..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.