Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Netočí se gramofon

Od: hanka1* odpovědí: 22 změna:
Koupila jsem retro gramofon Sencor stt016 a nemůžu rozpohybovat gramofon. Nevím kde dělám chybu. Nemáte někdo zkušenost? Udělala jsem vše podle návodu .

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
24.12.20 20:40
hodnocení

2x
Netočí se gramofon
Tak..a teď se ukáže, jak ten návod paní četla pozorně:)
hanka1*
hodnocení

Šroub mám utažený.
hanka1*
24.12.20 20:47
hodnocení

Netočí se gramofon #2
111®

jenže ten se má vyndat, eda vytočit ven...to není jasný z obrázku? četla poněkud NEPOZORNĚ

@111 ehm, nepozorně čtete vy, šroub se má utáhnout.
111®

ehm, no jo já koukl na obr. a fakt nečetl...*zed* omluva tazatelce..

hanka1*
hodnocení

Když je v návodu psáno: Před prvním použitím gramofonu nutno odblokovat úplným zasroubovanim šroubu... To asi neznamená, že má být vysroubovany, že?
24.12.20 21:16
Ne.
hanka1*
hodnocení

No já si to myslela, ale byl komentář opačný . Ale dotyčný se omluvil .
makk

To je tak, když návod překládají google translatorem. Lepší koukat na obrázky nebo na originální návod.

hodnocení

0x
Řemínek, motor?
Na dálku se diagnostika provádí těžko.
Šmarjá.. teď jsem se na to díval, to je ale kýč.
Pardon, to se vážně nedá..

hanka1*
hodnocení

Jedna se o první použití. Možná dělám někde chybu. To, že je to kýč jsem slyšet nechtěla... Je to dárek
Nevím jak je tento přístroj konstruován..Zkuste vyndat talíř na který se pokládá deska, pokud tam bude řemínek, mohl spadnout.. Případně může být vidět i motor resp. pohon řemínku, třeba se netočí.
Návod máte přečtený pečlivě?
hanka1*
hodnocení

Návod jsem četla několikrát, už nevím co bych měla hledat dal. Talíř sundat nejde... Tedy aspoň nevím jak.
Tak potom reklamovat..

hodnocení

0x

Tady pomůže jen technicky znalý příbuzný.

jabraka*
hodnocení

0x

Jako u všech supertechnizovaných přístrojů půjde spíše o nepochopení systému.Tak je třeba snímání průměru desky a nastavení otáček.Gramofon se bez položené desky nedá spustit.Mechanický pohon je nahrazen pohonem podobně jako u lineárního motoru,řemínek a kladky chybí.Rozběk a řízení otáček je zajištěno pulzním provozem.-Kmitočtová regulace.Laik s tím bude mít pravděpodobně problémy-.

JABRAKA

hodnocení

0x

A co čudlíky, zmáčknuté? první vteřiny

hodnocení

0x

Návod strana CZ - 9

Netočí se gramofon #3

Podívejte na bod 6. Páčkou zvedněte raménko z jeho klidové polohy...doplním...dostatečně vysoko, cvakne to, nebo to cvakne i bez zvednutí? ...jen posunutím... a talíř by se měl roztočit...poslouchejte cvaknutí...je tam standardní gramofon, jak před mnoha lety...pohon řemínkem, jak píše autor návodu...a nezapomeňte na tlačítko PHONE..

111®
hodnocení

0x

tak jak to dopadlo, už hraje?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]