Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Displej xiaomi redmi 6

Od: karelmalinka odpovědí: 8 změna:
Zdravím, vyzná se tu někdo? Může mi někdo povědět, co se mi to objevilo pod displejem? Je to výrobní vada? Displej je netknutý, bylo na něm ochranné sklíčko.
Displej xiaomi redmi 6

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

majcoo
hodnocení

0x
Displej sa skladá z tekutých kryštálov a mne to pripadá ako keby po okrajoch chýbali. Každopádne je to vada a opraviť sa to bude dat jedine výmenou displeja. Pokiaľ máš záruku, tak to reklamuj. Funguje ti obraz na tých poškodených častiach? Počítam ze nie

hodnocení

0x
Poškrábaná fólie, co kryje displej. Kdyby tam bylo sklo, nepoškrábe se. Zajděte do servisu a požádejte o výměnu. Měl jsem to samé, a mobil v chytrém pouzdru, dělal to horní kryt pouzdra...
doplněno 22.12.20 12:14: Případně si dejte sklo datart.cz/...
doplněno 22.12.20 13:36: Co je toto za problém
doplněno 22.12.20 13:36: Co je toto za problém
Displej xiaomi redmi 6 #2
Displej xiaomi redmi 6 #3

"Displej je netknutý, bylo na něm ochranné sklíčko"

Nechtít je to tam 2x...
milankrnovsky
hodnocení

Díky za reakci. Ale tohle je něco jiného. Já to mám přímo pod tím továrním sklem. Na fotce to není vidět, ale ty moje škrábance jsou jak kdyby je tam někdo škrábal podle pravítka a do kříže. No zapeklitá věc

hodnocení

0x
Za mě to spíše vypadá jako by se samotný displej odlepoval od krycího skla. Tedy předpokládám, že že teď už tam nic nalepeno nemáte.
Něco podobného jsem viděl u Samsungu s AMOLED displejem.
Displej jinak zobrazuje normálně i v těchto místech?

hodnocení

0x
Přijde mi to, jako kdyby se nějak separovala dotyková plocha od displeje. Jestli mám pravdu potvrdí servis. Pokud ano, tak výměna displeje.

milankrnovsky
hodnocení

Hele displej svítí v tom místě normálně. Jinak tam bylo ochranné sklo, u kterého jsem si myslel, že je ono tím původcem. Takže ano podle mně je možné, že se odlepuje to tovární sklo od displeje, to je dost dobrá připomínka. Najdu účtenku, odnesu na reklamaci a pak pro zajímavost sem napíšu, co to teda je. Díky za reakce a přeju vám všem krásný Vánoce

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]