Nejste přihlášen/a.
Zdravím nedávno jsem našel doma starý ipad mini A1432, ktterý jsem vyhrál a protože už je starý 5 let, tak na něj bohužel nejde nic stáhnout protože má IOS 9.3.5 a nový tam nejde, nebo nevím jak ho tam dát, Chci se zeptat jak tam nainstalovat aplikace, protože tablet je v perfektním stavu, neseká se a na internet je dobrý, ale od toho mám telefon nebo počítač, a nebo na co ho využít jinak než ho prodat nebo darovat. hodil by se mi třeba na kreslení do školy, akorát že tam na něj nemohu stáhnout příslušnou aplikaci.
0x
0x
O jakou konkrétní aplikaci jde, že neje stáhnout a náhradu nemá? Aplikace, které pro iOS 9.3.5 nikdy nebyly, nejde běžně nainstalovat nijak, u některých ostatních App Store nabízí (nebo alespoň dřív nabízel) možnost stažení starší, poslední podporované, verze.
Novější iOS doopravdy nainstalovat nejde, míněno běžnou cestou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.