Nejste přihlášen/a.
Zdravím nedávno jsem našel doma starý ipad mini A1432, ktterý jsem vyhrál a protože už je starý 5 let, tak na něj bohužel nejde nic stáhnout protože má IOS 9.3.5 a nový tam nejde, nebo nevím jak ho tam dát, Chci se zeptat jak tam nainstalovat aplikace, protože tablet je v perfektním stavu, neseká se a na internet je dobrý, ale od toho mám telefon nebo počítač, a nebo na co ho využít jinak než ho prodat nebo darovat. hodil by se mi třeba na kreslení do školy, akorát že tam na něj nemohu stáhnout příslušnou aplikaci.
O jakou konkrétní aplikaci jde, že neje stáhnout a náhradu nemá? Aplikace, které pro iOS 9.3.5 nikdy nebyly, nejde běžně nainstalovat nijak, u některých ostatních App Store nabízí (nebo alespoň dřív nabízel) možnost stažení starší, poslední podporované, verze.
Novější iOS doopravdy nainstalovat nejde, míněno běžnou cestou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.