Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na co využít starý Ipad?

Od: pepe* odpovědí: 7 změna:

Zdravím nedávno jsem našel doma starý ipad mini A1432, ktterý jsem vyhrál a protože už je starý 5 let, tak na něj bohužel nejde nic stáhnout protože má IOS 9.3.5 a nový tam nejde, nebo nevím jak ho tam dát, Chci se zeptat jak tam nainstalovat aplikace, protože tablet je v perfektním stavu, neseká se a na internet je dobrý, ale od toho mám telefon nebo počítač, a nebo na co ho využít jinak než ho prodat nebo darovat. hodil by se mi třeba na kreslení do školy, akorát že tam na něj nemohu stáhnout příslušnou aplikaci.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Aktualizace tabletu- nastaveni, obecne, aktulizace softwaru a samozrejme pripojit na internet. Nove aktualizace to samo vyhleda a nainstaluje. Aplikace se stahuji na App store, ikonu mate na plose.
pepe*
hodnocení

To sice ano, ale aktualizace jsou aktuální, takže to na novější verzi nejde, aplikace nejdou v appstore také stáhnout protože ipad není s těmito aplikacemi kompatibilní. Zkoušel jsem i aplikaci Vshare před kterou jdou nainstalovat aplikace a taky nejde tak nevím, spíš to apple udělal abych si koupil jeho nový produkt

feka
hodnocení

0x
On totiž není starý 5 let. Bude rok 2021, A1432 je na trhu od 2012.
.
Ale i pro starší modely existují aplikace, ne sice všechny a ne vždycky aktuální verze, ale není to tak že by pro ios 9 aplikace nebyly.

hodnocení

0x

Jako kladivo.

daniela1
hodnocení

0x

O jakou konkrétní aplikaci jde, že neje stáhnout a náhradu nemá? Aplikace, které pro iOS 9.3.5 nikdy nebyly, nejde běžně nainstalovat nijak, u některých ostatních App Store nabízí (nebo alespoň dřív nabízel) možnost stažení starší, poslední podporované, verze.

Novější iOS doopravdy nainstalovat nejde, míněno běžnou cestou.

pepe*
hodnocení

Jakákoliv aplikace na kreslení nebo i Photoshop, který na tom šel. Třeba na tom nejde ani Skype nebo YouTube apod. A nemohu nikde najít ani staré verze aplikace
daniela1

Teď to nemám na čem vyzkoušet, ale když jsem takhle instalovala naposledy, šlo to normálně z App Store. Jestli to tedy změnili?

Co se stane při pokusu nainstalovat YouTube z Appstore?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]