Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,nemám O2 TV,pouze jsem si vytvořil učet na jejich servru.Pokud si koupím
a vložím kod z poukazu například do aplikace O2 tv v mobilu,pojedou mi sportovní programy v mobilu?V tv ne,protože nemám o2 box,v tv mi běží Skylink.Nebo je ten dárkový poukaz pouze doplnkový balíček k O2 TV?
Díky za rady.
PS:Jde mi o to,že příští rok UFC přechází z Nova Sport na Premier Sport a ten je o O2 TV.
Jistě pojede i telefonu a bez problémů u mne na starém ndroidu 5,1 , akorát třeba přes data operátora sežere jeden zápas tenisový (3sety , 2 hoďky) 1,5 +- 05GBdat.
U mne v pohodě na starém androidu 5,1 , používám na chajdě už alespoň 3 roky.
platím si pouze sport -199Kč.
teprve jsem kounul na ten váš odkaz - no stačí ten balíček sport přeci - nač ostatní , taky mám skylink, a O2 sport si platím protože tenis co mne zajímá vysílá hlavně jen O2.
A ano v mobilu jde skylink taky v pohodě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.