Nejste přihlášen/a.
Známá si koupila nový televizor nechala si ho dovézt přepravní službou - led obrazovka. ( úhlopříčka cca 100 cm )
Po vybalení zjistila, že na obrazovce jsou podélné trhliny v délce několika desítek centimetrů.
Neviděl jsem ho "naživo" , ale jen přes video - messenger.
Takže neznám hloubku trhlin.
Co ty trhliny mohlo způsobit - bojí se ho zapnout a samozřejmě ho reklamujejak dodané poškozené zboží.
Koupě byla přes internetový obchod.
Podceňovat - měl jsem odolný mobil,CAT. Po třech letech už byl displej tak poškrábaný,že nečitelný. Tak jsem šel do servisu a trval na výměně. Servisák na mě koukl a zeptal se - "A nestačilo by,kdybych vyměnil jen tu folii?" A zase jsem byl za vola...
Ač se to v dnešní době nezdá, zvlášť s ohledem na nízkou hmotnost přístroje, minimálně jedna z vrstev displeje je tvořená sklem. Jenže velmi tenkým, tedy náchylným k poškození. Potom stačí do něj nešikovně klepnout nebo ho moc prohnout a mechanické poškození je na světě.
A ta tenká vrstva nahoře, co tak ráda praská a je v řezech označovaná jako glass je tedy co? Nebo je nějaký rozdíl mezi strukturou displeje monitoru a televize? Potom, je má informace skutečně zavádějící...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.