Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Maximální velikost harddisku pro nahrávání ze satelitu

Od: veronikalakoma odpovědí: 4 změna:

Dobrá den, ještě mám dotaz, jak max. velký harddisk je možné připojit k satelitu. Mám velikost 1TB a funguje, naformátovala jsem ho v satelitu a jde využít celá kapacita k nahrávání (PVR záznamy). Nevím jestli by fungoval i harddisk větší kapacity třeba 1,5TB nebo 2TB, tak aby se celá jeho kapacita mohla využít jen na nahrávání ze satelitu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, tato informace je většinou uvedena v návodu / specifikaci k přístroji, tak to tam prostudujte. Zdravím!

doplněno 18.12.20 11:38:

veronikalakoma - tak se podívejte na internetu na stránky výrobce toho přístroje. Satelit je obecný pojem, ale typ a značku znáte jen Vy.

hodnocení

1x

Pokud to není uvedeno v manuálu (ani v úplné, byť cizojazyčné verzi), nezbude Vám nic jiného, než to zkusit, nebo doufat, že se najde někdo, kdo má stejný a má vyzkoušeno.

Moje stará TV Samsung zvládala disky maximálně o velikosti 2 TB. Moje nová Hisense zvládá 8 TB. Obě to mají uvedeno v manuálu.

veronikalakoma
hodnocení

Návod jsem už studovala, ale jak velký nebo max. velký harddisk se může připojit tam není napsáno.

Pokud máte značkové zařízení, zpravidla mají helpdesk (i český), kde odpoví.

Je s podivem, jak helpdesk službu lidé pomíjí a jdou do "lidových" diskusí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]