Dobrý den, chci se pustit do opravy mixéru značky moulinex typu DPA 141. Tchýni přestal fungovat, více mi neřekla. Nenašel jsem ho ani na internetu, netuším, zda se tady vůbec prodával. Jako dáváte šanci, že je opravitelný? Co tam může odcházet? Měla ho 2 roky. Děkuju
Vyzerá to byt jednoduchý mixér, teda len tlačítko, zdrojov a časť, motor. Žiadne prepínanie výkonu cez tryak aspoň podľa obrázka. No co.. Ci sa to oplatí alebo ie je ťažko povedať. Treba rozobrať a pozrieť. 2 roky nie je tak dlhá doba ale záleží ako často ho používala. Možno stačí len vymeniť uhlíky. Možno zhorelo niektoré vynutienna motore. Tiež je možné, že to na nejaký rozbehovy kondenzátor a odišiel ten. To ti nikto nepovie. Nikto nevidí co sa vo vnútri ukrýva. 2 roky na motor a uhlíky je podľa mňa krátka doba, ale záleží ako ho používala a ako často.
Tady je odkaz: manualslib.com/... ---- a zadám si: přeložit stránku - a mám návod jakž takž v češtině, který si třeba uložím způsobem print screen, nebo použiji "výstřižky", Víc se nechci vyjadřovat...
Dobrý den, chápu, že nemůžete vědět co tomu je, jen mě zajímalo jestli někdo něco podobného nespravoval a co tomu bylo. V odkaze vyhledávání není známka o českém návodu ani českém popisu, takovýto odkaz není problém vložit, ale podrobnější v ČJ si myslím že nenajdete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.