Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dvbt2 a anténa

Od: karelnovak odpovědí: 6 změna:
Zdravím,při připojení dvbt2 a přepínání kanálů,mi to stále ukazuje “není signál” myslím si,že to je anténou ale zkoušel jsem dvě a u ani jedné to nejde,můžete mi prosím poradit v čem by mohla být chyba?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

1x

mo protože tam NENÍ SIGNÁL...což je normální...anténa nemá co přijímat...není signál ve vzduchu, co je na tom divného?
Proto se dělají VENKOVNÍ antény. Když máte podobný problém s WiFinou tomu se moc nedivíte a u TV se divíte...možná ještě bydlíte v suterénu a co tam chcete chytat?

peter*
hodnocení

0x

Kabel k antene je v poriadku? Je to antena pasivna alebo aktivna? Aktivna potrebuje zapnut v TV alebo STB napajanie.cez menu.

karelnovak
hodnocení

Kabel je v pořádku,ve vedlejší místnosti vše slo jak mělo,anténa je aktivní

111®
hodnocení

0x

ve vedlejší místnosti: Přesně co tam všechno bylo? jenom TV nebo i anténa? To že něco funguje v jedné cimře, neznamená že to musí fungovat i jinde. Vidím to tak, že máte pokojovou anténu se zesilovačem, tu jste dal do jedné místnoti i s TV a tam to jelo. Přemístil a nejede to , že je to tak? jestli jo tak se dívejte tam kde to funguje, jiná rada není..

karelnovak
hodnocení

Ve vedlejší místnosti TV i anténa,přesně tak,pokojová se zesilovačem,když jsme koupili dvbt 2 tak to slo na jedné TV,teď jsem to zkusil dát do jiného pokoje na jinou TV ale se stejnou anténou a ukazuje to “není signál” i když můžu přepínat kanály

Vystrčte (z principu nevhodnou) pokojovou anténu z okna ven ve směru na vysílač a zkuste. Uveďte výsledek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]