Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám koupený starší zesík do auta prohifi.cz/...
přepastoval jsem ho a prověřil vnitřnosti, připájel praskle kostření a očistil plošnáky a zalakoval.. Zesík se zdá, že běží ok, už zhasla u kontrolka protect. Svítí zelená, že zesík běží, ale z koncových svorek po zapojení na repro se neozve ani píp... Zesík po asi 10s přepálí pojistku 40A na přívodním kabelu a sám se zdá být ok... Neví někdo kde by mohl být problém.. Spálí ji když je připojeno repro, ikdyž není... Svou 20A pojistku ani na jednom kanálu nespálí... Přijde mi to nějaké podivné..
Děkuji za každou radu
"Zesík se zdá, že běží ok",
Nejspíš vadná elektrónka E4 z našeho závodu Katóda Holomóc .
Tak jestli vyhazuje naprázdo 40 A pojistku, tak to asi moc O.K. nebude. Podle čeho soudíte, že je v pořádku? Že svítí zelená kontrolka vůbec nic neznamená.
"...přepastoval jsem ho a prověřil vnitřnosti"
Cože jste to s ním provedl ? To jste ho něčím natřel? Čím a co jste zalakoval? Jak jste prověřil vnitřnosti? Měřil jste na něm někde něco, nebo jen "hodil oko" na součástky? Takhle se závady nehledají, to už je jistější křišťálová koule.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.