Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,někoho jsem asi namíchl a tak mám za posledních 14 dní osm defektů - hřebíky,tvarované do trojúhelníku anebo svařené do ježka. Takže tam hodlám instalovat kameru. Prohrabal jsem barák a našel z tohoto jednu kameru a jeden 10m kábl. Jde to nějak rozchodit? Chtěl bych to z domácích zdrojů. Kábl od kamery dostanu bez destrukce omítek za TV,ta je připojena na net,je to samsung 6.serie,s externím HDD. U TV je k dispozici DK. Mám představu,že kameru "nějak"zabodnu do DK a odtamtud do TV anebo ještě lépe přímo do TV. Ovládání ovladačem od DK anebo TV,příp.klávesnicí přes nějakou aplikaci. Chci mít uložený záznam,legálnost neřeším. Je něco takového možné anebo vymýšlím úplný nesmysl? Pokud je řešení,prosím polopatisticky,vůbec tomu nerozumím...
Investoval bych do kamery s dedekcí pohybu....a upozorněním na mobil...tu, co máte, by to bylo složité, pokud by to vůbec fungovalo...Když jste už tolik investoval do pneumati, jedna kamera navíc to už až tak neovlivní...a k tomu aplikace Tapo
Nonek,to je dobrý... Za 112kč si zaplatím možnost do 60 dní to vrátit. To už bude týpek rozšlapán,chodí tak co dva dny. Pak to vrátím.... Teď vážně,nejde mi o peníze,pokud nepůjde,co mám doma,koupím...Za Váš tip díky,prostuduji to...
Tak jsem se to pokusil objednat na datartu,skladem na prodejně zítra ráno. Boj na půl hodiny,nereaguje to,zamrzá,po šesti pokusech jsem se dostal k dokončení nákupu. Jméno,příjmení,email,mobil,odeslat,jejda,něco se pokazilo...Zítra tam jdu osobně,asi bude řev. A jestli mi od nich začnou chodit sračky na maila,bude řev zase...
Nonek,díky za tip,je to doma. Za ty peníze celkem překvapila,slušná kamerka pro mé potřeby... Celkem slušně šlape přes wifinu,takže bez kabelů,fajn... Jediný prblm - aplikaci Tapo jsem z google play stáhl do mobilu. Potom druhý pokus,stáhnout do tabletu a smolík... GP umožňuje stažení aplikace z jedné IP adresy jen jednou?
na mobilu bývá funkce "dablování programu, nebo aplikace" nebo tak nějak se to jmenuje a to umožní instalaci i na jiné zařízení..mě to dělal WhatsApp, napadá mne, nejde nainstalovat jako síťová?
@berger Teď jsem zkoušel, hledejte tp-link tpcamera , vyskočí toho více, vyberte TP-Link Tapo. Zkoušeno i na PC, všude ke stažení...a v nainstalované aplikaci se jen přihlásíte, tak, jak jse se zaregistroval na mobilu; za chvíli by apka kameru měla najít...
Hm,se skypem jsem skončil před lety,takže netuším. Ale předpokládám,že ano,ta TV se v podstatě chová jako počítač. To by znamenalo bodnout tu kameru do TV a skype použít pro ovládání? Kamera má dva konektory,jeden na adaptér 12V a jeden BNC. S tím BNC si nevím rady,za TV mám USB,optiku audio,HDMI,Satellite a AIR/CABLE. Jo a modrý a žlutý cinch(asi)
to není BNC to je 50 Ohmový konektor používá se u osciloskopů protikus půjde koupit ale do TV to nepůjde...dokumentace není?
tak kecám je to asi BNC viz odkaz a je tam i nějaký popis, potřebuje to nahrávací zařízení , viz příslušenství...
nevím jestli to pojede ale zkusil bych tuhle redukci z odkazu a páchnout do TV do žlutýho CINCHe a nastavit správný vstup /Source/ kenex.cz/...
Přesně u tohoto jsem včera skončil! Dnes cestou do pneuservisu koupím,vyzkouším,dám vědět...
Koupit redukci bnc/cokoliv v tomhle pitomém městě prostě nelze. Takže jsem to ustřihl a namontil samce cinch. Bohužel bez efektu. TV to sice detekuje,ale píše "žádný signál",DK to ignoruje úplně. Takže jsem objednal kameru podle rady Nonka... Nicméně se nebráním dalším experimentům,pokud by někdo měl nějaký nápad.
nejde nainstalovat jako síťová----no třeba tiskárna, tedy jak která, může být nainstalovaná jen jako tiskárna, nebo také jako tisárna síťová a na tu síťovou se pak dostaneš přes její IP adresu v rámci sítě. Ale nevím kam je to nainstalováno jestli k TV tak asi tato možnost padá, jestli k PC tak by to teoreticky mohlo jít...ale je to jen poznámka, možnosti neznám...ale má to WiFinu tak by se to mohlo najít pomocí IP adrsy.
taky jsem u nás v popelnici objevil takového dědečka, funkčního a po troše laborování jsem zjistil že v něm chodí dobře prohlížeč Opera, takže možná se najde aplikace, možná ne..zkusit seto může, hlavně že ti chodí co jsi potřeboval..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.