Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chci se zeptat, zda existuje něco jako výkup telefonů (starší modely) s nějakou vadou. Mám doma 3 staré telefony, které už nepoužívám. Dva z nich jsou funkční (mají pouze prasklý nebo poškrábaný displej) a jeden má akorát rozlitý displej a občas nefunguje na dotyk. Vykupuje se někde každý telefon na náhradní díly? Mám telefony Sony xperia L (myslím, že to je tento model), Huawei Y6 PRO a Apple iphone 5s (na něm je ta vada na displeji).
Existuje nějaká stránka, nebo vykupujete třeba vy?
Děkuji předem za odpověď.
Dej si normálně inzerát na bazos.cz nebo na sbazar. Spousta lidí tam shání mobily na náhradní díly. Když to dáte za nějakou rozumnou cenu, někdo to koupí. Dnes je vše přes internet, kamenné zastávárny moc nefrčí, zvlášť nyní v této době. Záleží, jak potřebuješ taky peníze. Prodej na internetu asi nebude hned, ale taky jsem měl takové telefony na náhradní díly a do roka jsem je přes internet udal. Někomu ještě poslouží a ty za to dostaneš alespoň nějaký malý peníz.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.