Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,poprosim o radu.Mám fotoaparát,ale zvolil sem špatné nastavení.Nekteré fotky sou trochu rozmazané, chci se zeptat,kamarad my řekl že ma nejajou aplikaci fotoshop a prý dobrou.Da se nastavit trochu na fotoshopu at je fotka jasná?Ten kamarád ma prý originalní verzi ale je k...Nebo mám zajit do prodejny foto?Nevím jestli by to dokázali udělat.Moc krát děkuji za odpověd.
My heritage není nic jiného, než nástroj pro lemply. Navíc, u té blondýny to evidentně deformuje obličej a dělá to jinou osobu. Jinak na tom nástroji není nic zvláštního, co by se nedalo udělat i v Gimpu nebo Zoneru či jiných open. O profesionálním PS nemluvě. Viděl jsem kolorování v MH, kdy lemplové dali historickou fotku obarvit a dopadá to tragicky.
Takže sorry jako.
Fotky se dají pomocí různých aplikací vylepšit, ale žádná aplikace není všemohoucí. Špatná fotka se úplně opravit stejně nedá. Dají se změnit různé parametry, ale zaostřování je možné jen do urřité míry, pak už je obraz zkreslený. Je potřeba zkoušet. Šikovná, jednoduchá aplikace, která hodně umí je PhotoScape. Ale také neudělá všechno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.