Nejste přihlášen/a.
ahoj chtela bych se zeptat pracujete nekdo s timto lehatkem?nasla jsem si praci- obsluha masazniho luzka.je tezke se naucit ho ovladat?jeste jsem nenastoupila tak bych chtela vedet co priblizne me ceka rekli mi ze si me zauci...prosim odpovezte mi nekdo mam strach ze se to nenaucim
Milá Simčo,trochu víc si věřte! Myslím že to nebude pro Vás žádný problém.
Moc Vam děkuji za odpoved mam prave i obavy ze se nenaucim vsechny ty informace co budu sdelovat lidem...jake to ma ucinky,na co to pusobi atd...jsem z toho celkem ve stresu
To nebuďte ve stresu ,to přijde samo, řeknete to jednou , podruhé ,podesáte a už to budete sdělovat automaticky. Víc si věřte!
mate pravdu...kdyz ja mam vzdycky takovou tremu...predstavuji si ze me zahlti informacemi a budu se je muset naucit z pameti...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.