Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký holící strojek do sprchy?

Od: saletka® odpovědí: 12 změna:

Syn si přeje od " ježíška" holící strojek, kterým by se ve sprše celý oholil...Projela jsem nabídky na Heurece, ale nějak nevím, nevím, nevyznám se v tom. Máte hlavně Vy mladší tip, jaký koupit?

doplněno 13.12.20 14:44:

Moc děkuji, objednáno .

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sirokko
hodnocení

3x

OneBlade. Je voděodolný. Ale vlasy jsem s tím nezkoušel. Podle preferencí holení jsou potřeba příslušné nástavce (prodávají se různé varianty setů-tělo, koule, výška střihů...), s holým břitem na vousy nedoporučuji holit varlata :-D.

sirokko

hodnocení

1x

Philips One Blade jsou vyhozené peníze. Loni jsem ho koupila manželovi pod stromeček. Neoholí dohladka, spíš je vhodný na strniště a holicí břity se rychle opotřebují, přestávají plnit účel. Kupovala jsem náhradní dva v balení , tuším přes 4 stovky.Takže v létě jsem koupila strojek nový jiné značky.

eman
Tak vyhozené peníze maximálně pro toho kdo si dopředu není schopen přečíst recenze. Tohle je strojek který právě není určen pro holení do hladka, vždyť se to proboha všude píše! A vydrž? Mě výdrží jeden břit půl roku. Asi bude chyba někde jinde...

hodnocení

0x

Strojek na vlasy wahl a nelezu s ním do sprchy (výborně se čistí, žádné složitosti s rozděláním). Pak pod sebou akorát zametu.

To chce ucpat sprchu? :)

To mu ke strojku kupte ještě Krtka nebo Freddyho na odpad :)

sirokko

gumidku, vlasy se neholí, ale stříhají (i když dohola). Tazatelka má na mysli holící strojek.

Tak jestli chce být úplně dohola,... tak to potom jo. Akorát zarůstání chloupků není moc příjemné.

hodnocení

0x
Pokud si chce holit tělo + vousy, tak bych mohl doporučit Philips One Blade. Já jej tedy požívám na zastřižení vousů, ale je tam i nástavec na tělo, může se s ním pod sprchu. Jestli se s ním dají stříhat i vlasy nevím, na to mám holičku. Více zde philips.cz/...
doplněno 12.12.20 18:02: Aha, pozdě
sirokko

Žádné pozdě, aspoň si tazatelka z více doporučení udělá obraz.

vernon
hodnocení

0x
Philips, řada AquaTouch...

hodnocení

0x

eman,

přestaňte urážet, buďte tak laskavý. Velice dobře jsem si prostudovala, co kupuji, nejsem tak blbá, jak si myslíte. Píšu svoji zkušenost. Tečka.

Asi jste se dívala špatně. Tady máte zkopírovanu charakteristiku oholení tímto strojkem přímo z webovek Philipsu: OneBlade neholí příliš nakrátko jako žiletka, takže nepodráždí pokožku. Holení s OneBlade je snadné a rychlé. No a já mám také mnohem pozitivnější zkušenosti s tímto strojkem než vy ( Váš muž?).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]