Nejste přihlášen/a.
Syn si přeje od " ježíška" holící strojek, kterým by se ve sprše celý oholil...Projela jsem nabídky na Heurece, ale nějak nevím, nevím, nevyznám se v tom. Máte hlavně Vy mladší tip, jaký koupit?
doplněno 13.12.20 14:44:
Moc děkuji, objednáno .
1x
Philips One Blade jsou vyhozené peníze. Loni jsem ho koupila manželovi pod stromeček. Neoholí dohladka, spíš je vhodný na strniště a holicí břity se rychle opotřebují, přestávají plnit účel. Kupovala jsem náhradní dva v balení , tuším přes 4 stovky.Takže v létě jsem koupila strojek nový jiné značky.
0x
Strojek na vlasy wahl a nelezu s ním do sprchy (výborně se čistí, žádné složitosti s rozděláním). Pak pod sebou akorát zametu.
To chce ucpat sprchu? ![]()
To mu ke strojku kupte ještě Krtka nebo Freddyho na odpad ![]()
gumidku, vlasy se neholí, ale stříhají (i když dohola). Tazatelka má na mysli holící strojek.
0x
doplněno 12.12.20 18:02: Aha, pozdě
0x
eman,
přestaňte urážet, buďte tak laskavý. Velice dobře jsem si prostudovala, co kupuji, nejsem tak blbá, jak si myslíte. Píšu svoji zkušenost. Tečka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.