Nejste přihlášen/a.
Syn si přeje od " ježíška" holící strojek, kterým by se ve sprše celý oholil...Projela jsem nabídky na Heurece, ale nějak nevím, nevím, nevyznám se v tom. Máte hlavně Vy mladší tip, jaký koupit?
Moc děkuji, objednáno .
Philips One Blade jsou vyhozené peníze. Loni jsem ho koupila manželovi pod stromeček. Neoholí dohladka, spíš je vhodný na strniště a holicí břity se rychle opotřebují, přestávají plnit účel. Kupovala jsem náhradní dva v balení , tuším přes 4 stovky.Takže v létě jsem koupila strojek nový jiné značky.
Strojek na vlasy wahl a nelezu s ním do sprchy (výborně se čistí, žádné složitosti s rozděláním). Pak pod sebou akorát zametu.
To chce ucpat sprchu?
To mu ke strojku kupte ještě Krtka nebo Freddyho na odpad
gumidku, vlasy se neholí, ale stříhají (i když dohola). Tazatelka má na mysli holící strojek.
eman,
přestaňte urážet, buďte tak laskavý. Velice dobře jsem si prostudovala, co kupuji, nejsem tak blbá, jak si myslíte. Píšu svoji zkušenost. Tečka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.