Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký program si mám předplatit?

Od: babkazov® odpovědí: 4 změna:

Televizi mám, ke spokojenosti, od UPC. Mám 1.2. ČT,Novu, Primu, všechny tři Cinemy, Max, Love, Krimi, Akcion, AMC, Cool + nějaké dokumenty a přírodu. Slováci 1+2, a Poláci 1+2, se velmi pokazili. Protože vlastně nikam nechodím a na televizi jsem hodně odkázaná, už bych přivítala nějaký pěkný film. Už těch vražedných a policajtských seriálů, které se opakují už mnoho let, mám dost. Jenže, nevím jak vypadají ty ostatní programy a co nabízejí. HBO je několik, AXN také a ještě nějaké filmboxy. Znáte je? Poradíte mi, prosím? Děkuji a krásný sněhový den z Ostravy přeji :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
HBO točí na třech kanálech pár novinek furt dokola takže když si koupíš balíček HBO tak za 14 dní zjistíš žes všechno viděla. Film boxy jsou druhá liga. Tam ty věci dorazí s ročním zpožděním. Axn jede spíš seriály a koukatelnost závisí od toho, co zrovna nasadí. Jsou to po většině seriály typu Flyn Carsen a kopí osudu NCIAS detektivky, Sherlock Holmes.. AMC mi připadá podobné.
Já si rači pustím Spektrum, Discovery nebo Viasat History.Neříkám, že si nedám HBO ale furt se na to koukat nedá.
Na ty filmy bys asi měla nejlepší Netflix. Máš možnost dát si měsíc na vyzkoušení zdarma a pak se rozhodnout.
doplněno 10.12.20 11:52: Dodám ještě, že ty filmboxy aby se neřeklo že dávají okoukané novinky co už běžely jinde, prokládají to rodinnými firmy holandské dánské a podobné provenience které zase jinde nepotkáš, ale většinou to žádné poklady kinematografie nejsou.

kepler*
hodnocení

3x

Za příplatek jsou kanály HBO. Pokud máš ráda filmy, tak to je asi pro tebe to pravé ořechové. Zdravím jen z málo pocukrovaného Valašska!

inspa*
hodnocení

3x
Pokud máte možnost spustit na televizi HBO Go nebo Netflix. Obsahují obrovské množství filmů a seriálů, které si vyberete a pustíte, kdyz chcete vy. Klasické HBO je opravdu po měsíci nuda, jak psal rádce výše - rotuje tam stále dokola to samé.

hodnocení

Děkuji vám všem za radu. Moc mi to pomohlo. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]