Nejste přihlášen/a.
Televizi mám, ke spokojenosti, od UPC. Mám 1.2. ČT,Novu, Primu, všechny tři Cinemy, Max, Love, Krimi, Akcion, AMC, Cool + nějaké dokumenty a přírodu. Slováci 1+2, a Poláci 1+2, se velmi pokazili. Protože vlastně nikam nechodím a na televizi jsem hodně odkázaná, už bych přivítala nějaký pěkný film. Už těch vražedných a policajtských seriálů, které se opakují už mnoho let, mám dost. Jenže, nevím jak vypadají ty ostatní programy a co nabízejí. HBO je několik, AXN také a ještě nějaké filmboxy. Znáte je? Poradíte mi, prosím? Děkuji a krásný sněhový den z Ostravy přeji ![]()
4x
Já si rači pustím Spektrum, Discovery nebo Viasat History.Neříkám, že si nedám HBO ale furt se na to koukat nedá.
Na ty filmy bys asi měla nejlepší Netflix. Máš možnost dát si měsíc na vyzkoušení zdarma a pak se rozhodnout.
doplněno 10.12.20 11:52: Dodám ještě, že ty filmboxy aby se neřeklo že dávají okoukané novinky co už běžely jinde, prokládají to rodinnými firmy holandské dánské a podobné provenience které zase jinde nepotkáš, ale většinou to žádné poklady kinematografie nejsou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.