Nejste přihlášen/a.
Dobrý den - jak prosím vložím copyright do fotky? Mám Zoner Media Explorer.Nebo to jde i jinak? Děkuji předem.
Pokud myslíte copyright jako symbol, tak se to dá jednoduše udělat i v Malování. Jednoduše vložíte průhledné textové pole a ťuknete klávesovou zkratku pro tento symbol nebo ho zkopírujete z wordu.
Ano, Pepyk má pravdu - PhotoFiltre to taky zvládne a je tam větší možnost si s fontem vyhrát /stínování, obrysy apod.), ale pokud nechcet nic stahovat a spokojíte se s jednobarevným céčkem, pak to Malování zvládne.
Tlapka byla rychlejší......ale já mám obrázek,heč.
Zoner - Dáte vložit text naskočí tabulka s vložením textu a pokud máte font Times New Roman zmáčknete levý Alt+0169. A je tam. Můžete nastavit průhlednost, barvu a další.
Přátelé,nic ve zlém - dostal jsem několik rad,ale žádná mi nefunguje.Asi máte ve vašich PC jiný systém,nebo software.Nejde mi to ani v Malování,ani v Zoneru.Nepovažuji to za podstatné - chtěl jsem zkrátka vložit copyright (symbol) do fotek,než je někam odešlu.
V malovani se neda v podstatě nic dělat (solidniho). Zoner přesně neznám, ale pokud v něm lze editovat fotografie, tak by to taky mělo jít. Ale 100% vám to pujde v Photoshopu ( adobe, paintshop ). Tedy pokud se vám jedná pouze vložit text do fotografie. Pak je to otázka 10 vteřin, pokud vkládáte jen text do každé fotografie. Program toho umí více ( aby nedošlo k mýlce , že umí jen ty texty )... ... ...
viz třeba muj avatar. Vložený text, vložený obrazek. Jen o tohle vám jde? 100 fotek otazka 15 minut. Záleží jen na rychlosti PC, jak rychle otvíra fotografie a jak rychle je zas uloží.
Sorry, trochu mimo, ale musím se zastat Malování. Jasně, není to Photoshop ani Corel, ale když se s ním člověk naučí...
použij pixlr.com/... je to online ... fungujou tam i vrstvy (layers) .. takovej mini pohotoshop . Nemusíš nic instalovat (teda pokud máš prohlížeč a Adobe Flash Player jako že asi máš
)
Super, o něčem takovém jsem neměl ani potuchy. Opravdu dobrý!
nechápu, proč ti nelze vložit bod, za dobrou odpověď. Mě tedy pomuže v budoucnu, když budu mimo svuj PC.,něco někde upravovat.
fidonet nechápu, proč ti nelze vložit bod, za dobrou odpověď.Nebude to tím, že není registrovaný?
No ono to možná a asi pravděpodobně půjde i v malování, ale nic moc se tam udělat nedá. Zmenšování, popisy, ořezy, vrstvy, navazování, retuš ... většina z nás to zkusila jednou , dvakrát a šáhla po něčem inteligentním. Takový Adobe photoshop, zdarma distribuovaný k fotoaparátum Minolta ( už dávnějc ) mě nadchl hned. Bohužel, už jsem používal Paint Shop Pro, takže jedu dodnes na něm. Když jsme u toho, tak TEXT v malování 100% jde. Sice neudělá pruhlednost, ale černou nebo bílou to zvladne.
Ano,máte pravdu.V Malování je to spíše na opravdu jednoduché vložení copyrightu.Myslel jsem,že by to ale tazateli mohlo stačit...
Nedoporucuji se učit v malovani. Stravi na tom more casu a k nicemu to neni. To bavilo mou dceru ve 4 letech. Najděte mu jednoduchy free kreslici program, a tam ho to naucime. Bude na tom 50x lez s malovanim. Nemam abcolutne nic proti microsoft aplikacim, ale tuhle odflakli ( tedy moc si s ni nepohráli )
V Malování je to opravdu primitivní a nemusí se učit nic o vrstvách atd.
Otevřít obrázek, v panelu nástrojů vybrat text (symbol A ) na horní liště Obrázek - "odvolit" Kreslit neprůhledně. Kurzorem vytvořit pole pro text, vybrat písmo, napsat text, zavřít textové pole, uložit obrázek.
Program Paint není nijak odfláknutý, je "zvenku" v podstatě stejný od Windows 1.0. Jeho ovládání je velmi jednoduché. Je dodáván v rámci dodávky OS. Kdo chce lepší SW ať si takový koupí.
Jste hvězda, pravě jste nám popsal to co zvládne moje 4 letá dcera ( tedy zvladla ve 4 letech ). V 6 letech už pracovala s vrstvama, nebot´pochopila výhodu, aby nepoškozovala puvodní projekt. Třeba až dojdete do stejného stadia vývoje, zjistíte , že malování je pro malé děti, a přesvědčovat jiné, že bude pro ně vhodné se na malovaní naučit( zbytečně se u něj rozčilovat a ztrácet čas ), třeba pak přestanete. Víte , že existuje i procentuální zmenšení obrazu. Asi ne, jinak byste MALOVANI ( program operacniho systemu na irovni 1, generace) nikomu nedoporučoval. Shora uvedená online aplikace je myslím tady velmi dobrá volba. Já bych ovšem doporučil, ze začátku free program do PC, později nějaký jiný levný produkt. Navíc pokud pán chce a potřebuje copyright tak si musí fotografie občas i upravit. A budeme zase stejně u základní otazky. JAK? MALOVANI? LOL Není lepší jej nasměrovat hned?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.