Dobrý den, měl jsem nyní paušál u T-Mobile za cenu s neomezeným voláním, 100sms a internet 2.5GB za cenu 350Kč. Na infolince mi nabízí totéž + 3GB internetu za cenu 550Kč. Je to již pro mě hodně vysoká cena. Nevěděl by někdo jak získat podobný tarif za dobrou cenu? Děkuji
prejit jinde? u vodafonu mam neomezene volani + sms, 1,5 gb za 298,- a vim ze mi tehdy nabizela i 3 nebo 4gb a bylo to za 400,-, akorat teda nevim jestli to nabizeji i novym zakaznikum
momentalne mam u vodafonu uz jen jedno cislo a dostal sem se na to bez problemu, staci jen umet mluvit, segre ktera pod muj ucet nepatri, sem to domluvil tak ze to mam na tom a tom cisle takze to chci i na jejim , nebyl nejmensi problem
neomezene +1,5 za 298,- vč.dph, na soukromem cisle
To vám nenabídne. Ona chtěla odejít, viridila si tarif u O2 a jak Vodafonu přišlo odhlášení ihned volal a dal tuto cenu a tyto data. Podobný tarif byl u O2, o něco dražší a tuším 4giga data. Tak to zkuste a třeba vám taky tmobile poté v rámci udržení zákazníka dají slevu.
lorry
Tak na infolince Vodafonu i O2 mi nabízí jen drahé a pro mě nevýhodné nabídky stejně jak stávající T-Mobile. Jak teď na ně abych se mi někdo ozval s lepší nabídkou?
Jak říkám, vyridila si tarif u konkurence a Vodafone jakmile jim došla od O2 odhláška ihned volal s lepší nabídkou,aby nepřišli o zákazníka. Dělají to tak všichni. Zkuste přejít ke konkurenci s elektřinou, plynem atd, stávající dodavatel půjde s cenou dolů, protože každý zákazník se počítá.
ono zalezi na jakeho operatora trefi, nekterym je u prdele ze jim chce odejit zakaznik, uz sem mi stalo ze sem i 4x volal na operatora s tim ze odchazim, nez mi neco nabidli
Píšu co vím. Dcera si našla datový tarif u O2, tak si tam rovnou zašla osobně, který byl o něco výhodnější než u Vodafonu. Dostala kartu s tím, že na druhý den bude aktivní, že to sami u Vodafonu odhlásí. Jenže než přišla domů, volali z Vodafonu s tou lepší nabídkou, která jí začne platit hned, pokud zůstane. Takže to Vodafone u O2 zase zrušil a tu kartu kterou dostala ani vracet nemusela, neaktivní je bezcenná. Tak stejně to dělají všichni, sestře jsem zařizoval přechod energií k jinému dodavateli a ti stávající těsně před koncem výpovědní lhůty se ozvali s nižší nabídkou. Ale odešla i tak, protože nebyla výhodnější než ta nová, i když dost výrazně šli dolů. Jestliže mi upc zdraží TV nebo internet , hned smlouvu ruším, vždy se ozvou a platím léta pořád stejně. Co vím, i skylink umí dát slevu.
Nesmíš se bát.. Fakt si dupnout trošku Vodafon jsem měl tarif neomezený volání i sms + 4gb internetu.. Za 577 Kč Záhadou je že u T-mobile mám za totožnou cenu neomezený volání i sms a k tomu 15 gb dat:D
Oni to ví, že neomezené volání nikdo nevyužije, proto to bez toho nenabízí. Volat se dá přes net zdarma nebo přes odorik a samotné data bez volání by museli dát za polovinu a to by přicházeli o zisky.
Tak aby to dupnutí k něčemu bylo. Taky jsem to zkusila. 20 let u Vodafonu, dupla jsem si a oni mne nedrželi. Takže mám teď víc jak rok O2. Musím říct, že jsem i tak spokojená.
Zkuste si zobrazit OKU kód a pár dní počkejte. Je velká pravděpodobnost, že se Vám operátor ozve sám. Má dost slušnou nabídku v retenci. Jen musíte vědět co a za kolik chcete. Návod jak zobrazit OKU je třeba zde: m.tarifomat.cz/... Rozumná retence je třeba tarif M a 4 GB dat za +- 375 Kč. Nebo tarif M a 2 GB dat za +- 320 Kč Potom dejte vědět jak jste dopadl
lory
Dobrý den, zobrazení toho OKU kódu není vůbec špatný nápad, jen už si nepamatuji heslo pro komunikaci. Včera mi na infolince T-Mobile nabídli tarif M neomezené volání a SMS + 4GB za 400Kč, to už se dá, že ano?
Ale jo.Možná by mohli ještě kousek níž.Ale zase by mohli cuknout a nedát nic.Půl roku počkejte a zobrazte si OKU.Půjdou zase o něco níž.Přece máte mobilní aplikaci,tak stačí heslo k té aplikaci a najit své OKU.
Přeji krásné svátky
lory
Dobrý den, musím vám poděkovat za radu. Ozvali se mi už a mám 3G za 349Kč. Děkuji vám mockrát za takovouto skvělou radu
Proč nejde pokračovat v tom stávajícím tarifu? Jestli ho zrušili, tak pro nové zákazníky. Pro stávající zákazníky by měl snad pokračovat? Jestli ne, dali vám výpověď? S cenou za nový tarif nemusíte souhlasit. Počkal bych na výpověď stávajícího tarifu a s novým bych nesouhlasil s tím, že po skončení půjdu ke konkurenci. Oni se sami dva dny před koncem výpovědní lhůty ozvou s lepší nabídkou.
2 roky už čekat nemusíte. Už vám nikde po 3 měsících smlouvy pokutu nedají, pokud nemáte u nich na splátky telefon a podobně. Toho jsem využil když jsem chtěl neomezená data s voláním a sms. 1 dubna začal platit zákon omezující ty jejich slavné pokuty, tak jsem zavolal operátorovi, že končím. A najednou mi nabídli ten od Vodafonu za 800 a že to udělají i bez toho pevného internetu. Chce to s nimi bojovat. Jsou vyčůraní a zkoušejí vám nabízet něco, co nechcete ale jim se to hodí. Ale když už jim má odejít zákazník co pravidelně a spolehlivě platí, tak couvnou. Je to boj ale jde to.
Dobrý den, pokračovat již bohužel nemůžu, tarif prý již neexistuje a mohu jedině přejít na některý jiný tarif co mi nabízí nebo přejít na dobíjecí kartu. Rád bych si nějaký podobný paušál pořídil, ale jak a kde si to vyřídit? Děkuji
Když jsem dnes volal na T-Mobile, nabídli mi tarif M, který prý není vázaný a mohu ho kdykoliv změnit, není třeba čekat 2roky. Co si o tom myslíte? Není v tom nějaký háček? Děkuji
Nechápu, k čemu je neomezené volání a SMS. Pokud si s někým volám, tak většinou jen vyřídíme potřebné. Pár čísel máme zadarmo, ale i přes to že bychom hodiny vykecávali to rozhodně ne. Podle mne je podstatný objem dat v tom paušálu - hovory zdarma jsou jen pro laiky, nemají praktický výrźnam. Vždy mohu volat dadarmo přes messenger nebo Viver.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.