Nejste přihlášen/a.
měl jsem nyní paušál u T-Mobile za cenu s neomezeným voláním, 100sms a internet 2.5GB za cenu 350Kč.
Na infolince mi nabízí totéž + 3GB internetu za cenu 550Kč.
Je to již pro mě hodně vysoká cena.
Nevěděl by někdo jak získat podobný tarif za dobrou cenu?
Děkuji
3x
prejit jinde? u vodafonu mam neomezene volani + sms, 1,5 gb za 298,- a vim ze mi tehdy nabizela i 3 nebo 4gb a bylo to za 400,-, akorat teda nevim jestli to nabizeji i novym zakaznikum
Na podobnou cenu se dostanete až tak s 30 telefonními čísly..
momentalne mam u vodafonu uz jen jedno cislo a dostal sem se na to bez problemu, staci jen umet mluvit, segre ktera pod muj ucet nepatri, sem to domluvil tak ze to mam na tom a tom cisle takze to chci i na jejim , nebyl nejmensi problem
neomezene +1,5 za 298,- vč.dph, na soukromem cisle
Přesně tak.Mám to stejný plus 1 GB navíc za 345,50 kč.Když se člověk chová a mluví slušně,na "retenčním" většinou uspěje
3x
Jak teď na ně abych se mi někdo ozval s lepší nabídkou?
ono zalezi na jakeho operatora trefi, nekterym je u prdele ze jim chce odejit zakaznik, uz sem mi stalo ze sem i 4x volal na operatora s tim ze odchazim, nez mi neco nabidli
2x
Vodafon jsem měl tarif neomezený volání i sms + 4gb internetu.. Za 577 Kč
Záhadou je že u T-mobile mám za totožnou cenu neomezený volání i sms a k tomu 15 gb dat:D
Tak aby to dupnutí k něčemu bylo. Taky jsem to zkusila. 20 let u Vodafonu, dupla jsem si a oni mne nedrželi. Takže mám teď víc jak rok O2. Musím říct, že jsem i tak spokojená.
Návod jak zobrazit OKU je třeba zde: m.tarifomat.cz/...
Rozumná retence je třeba tarif M a 4 GB dat za +- 375 Kč. Nebo tarif M a 2 GB dat za +- 320 Kč
Potom dejte vědět jak jste dopadl
zobrazení toho OKU kódu není vůbec špatný nápad, jen už si nepamatuji heslo pro komunikaci. Včera mi na infolince T-Mobile nabídli tarif M neomezené volání a SMS + 4GB za 400Kč, to už se dá, že ano?
Ale jo.Možná by mohli ještě kousek níž.Ale zase by mohli cuknout a nedát nic.Půl roku počkejte a zobrazte si OKU.Půjdou zase o něco níž.Přece máte mobilní aplikaci,tak stačí heslo k té aplikaci a najit své OKU.
Přeji krásné svátky
Ozvali se mi už a mám 3G za 349Kč.
Děkuji vám mockrát za takovouto skvělou radu
t-mobile.cz/...
Přeji hezký den
1x
zkuste od nich odejít jinam...třeba se chytnou za nos.."Nemůžete? Tak já si najdu jiného operátora co moci bude"
1x
1x
pokračovat již bohužel nemůžu, tarif prý již neexistuje a mohu jedině přejít na některý jiný tarif co mi nabízí nebo přejít na dobíjecí kartu.
Rád bych si nějaký podobný paušál pořídil, ale jak a kde si to vyřídit?
Děkuji
0x
Nechápu, k čemu je neomezené volání a SMS. Pokud si s někým volám, tak většinou jen vyřídíme potřebné. Pár čísel máme zadarmo, ale i přes to že bychom hodiny vykecávali to rozhodně ne. Podle mne je podstatný objem dat v tom paušálu - hovory zdarma jsou jen pro laiky, nemají praktický výrźnam. Vždy mohu volat dadarmo přes messenger nebo Viver.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.