Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výhodný paušál neomez. volání + internet

Od: lory odpovědí: 44 změna:
Dobrý den,
měl jsem nyní paušál u T-Mobile za cenu s neomezeným voláním, 100sms a internet 2.5GB za cenu 350Kč.
Na infolince mi nabízí totéž + 3GB internetu za cenu 550Kč.
Je to již pro mě hodně vysoká cena.
Nevěděl by někdo jak získat podobný tarif za dobrou cenu?
Děkuji

44 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jurajjuraj*
hodnocení

3x

prejit jinde? u vodafonu mam neomezene volani + sms, 1,5 gb za 298,- a vim ze mi tehdy nabizela i 3 nebo 4gb a bylo to za 400,-, akorat teda nevim jestli to nabizeji i novym zakaznikum

To ale zdaleka není běžná nabídka. Tuto cenu Vám dnes nedají ani pro skupinu 5-7 čísel.
Na podobnou cenu se dostanete až tak s 30 telefonními čísly..
jurajjuraj*

momentalne mam u vodafonu uz jen jedno cislo a dostal sem se na to bez problemu, staci jen umet mluvit, segre ktera pod muj ucet nepatri, sem to domluvil tak ze to mam na tom a tom cisle takze to chci i na jejim , nebyl nejmensi problem

neomezene +1,5 za 298,- vč.dph, na soukromem cisle

zdegre*

Přesně tak.Mám to stejný plus 1 GB navíc za 345,50 kč.Když se člověk chová a mluví slušně,na "retenčním" většinou uspěje

fakus*

Taky mám tento tarif. za 298,-. Můžu neomezeně vykecávat. Ty sms ani nevyužiju, když můžu tak volat.

hodnocení

3x
Dcera chtěla odejít a má u Vodafonu neomezeno plus 5,5giga za 430. Na to že to nevyužije je to i tak dost.
lory
hodnocení

To je pěkné, to by mi pasovalo, můžu zkusit zavolat operátorovi Vodafonu, zda mi to nenabídne.
To vám nenabídne. Ona chtěla odejít, viridila si tarif u O2 a jak Vodafonu přišlo odhlášení ihned volal a dal tuto cenu a tyto data. Podobný tarif byl u O2, o něco dražší a tuším 4giga data. Tak to zkuste a třeba vám taky tmobile poté v rámci udržení zákazníka dají slevu.
lorry
hodnocení

Tak na infolince Vodafonu i O2 mi nabízí jen drahé a pro mě nevýhodné nabídky stejně jak stávající T-Mobile.
Jak teď na ně abych se mi někdo ozval s lepší nabídkou?
Jak říkám, vyridila si tarif u konkurence a Vodafone jakmile jim došla od O2 odhláška ihned volal s lepší nabídkou,aby nepřišli o zákazníka. Dělají to tak všichni. Zkuste přejít ke konkurenci s elektřinou, plynem atd, stávající dodavatel půjde s cenou dolů, protože každý zákazník se počítá.
jurajjuraj*

ono zalezi na jakeho operatora trefi, nekterym je u prdele ze jim chce odejit zakaznik, uz sem mi stalo ze sem i 4x volal na operatora s tim ze odchazim, nez mi neco nabidli

Píšu co vím. Dcera si našla datový tarif u O2, tak si tam rovnou zašla osobně, který byl o něco výhodnější než u Vodafonu. Dostala kartu s tím, že na druhý den bude aktivní, že to sami u Vodafonu odhlásí. Jenže než přišla domů, volali z Vodafonu s tou lepší nabídkou, která jí začne platit hned, pokud zůstane. Takže to Vodafone u O2 zase zrušil a tu kartu kterou dostala ani vracet nemusela, neaktivní je bezcenná. Tak stejně to dělají všichni, sestře jsem zařizoval přechod energií k jinému dodavateli a ti stávající těsně před koncem výpovědní lhůty se ozvali s nižší nabídkou. Ale odešla i tak, protože nebyla výhodnější než ta nová, i když dost výrazně šli dolů. Jestliže mi upc zdraží TV nebo internet , hned smlouvu ruším, vždy se ozvou a platím léta pořád stejně. Co vím, i skylink umí dát slevu.

tenodvedle
hodnocení

2x
Nesmíš se bát.. Fakt si dupnout trošku
Vodafon jsem měl tarif neomezený volání i sms + 4gb internetu.. Za 577 Kč
Záhadou je že u T-mobile mám za totožnou cenu neomezený volání i sms a k tomu 15 gb dat:D

A bez toho neomezeného volání to nemají? To je totiž pro běžné lidi k ničemu, snad pro obchoďáky.

Oni to ví, že neomezené volání nikdo nevyužije, proto to bez toho nenabízí. Volat se dá přes net zdarma nebo přes odorik a samotné data bez volání by museli dát za polovinu a to by přicházeli o zisky.

Tak aby to dupnutí k něčemu bylo. Taky jsem to zkusila. 20 let u Vodafonu, dupla jsem si a oni mne nedrželi. Takže mám teď víc jak rok O2. Musím říct, že jsem i tak spokojená.

zdegre*
hodnocení

2x
Vodafone, flat a 2,5 GB dat za 345,50 Kč. Bez závazku. Jen jsem zavolal, že mám lepší nabídku u konkurence a bylo.
lory
hodnocení

Nemohu ten tarif flat od Vodafone najít, dáte odkaz?

zdegre*
hodnocení

2x
Musel jsem zavolat na infolinku. Žádný odkaz neexistuje. Máte ještě t mobile?
lory
hodnocení

Volal jsem na infolinku Vodafonu, nenabídli mi nic levného, ještě o něco dražšího než T-Mobile, zatím u nich ještě jsem.
zdegre*
Zkuste si zobrazit OKU kód a pár dní počkejte. Je velká pravděpodobnost, že se Vám operátor ozve sám. Má dost slušnou nabídku v retenci. Jen musíte vědět co a za kolik chcete.
Návod jak zobrazit OKU je třeba zde: m.tarifomat.cz/...
Rozumná retence je třeba tarif M a 4 GB dat za +- 375 Kč. Nebo tarif M a 2 GB dat za +- 320 Kč
Potom dejte vědět jak jste dopadl
lory
hodnocení

Dobrý den,
zobrazení toho OKU kódu není vůbec špatný nápad, jen už si nepamatuji heslo pro komunikaci. Včera mi na infolince T-Mobile nabídli tarif M neomezené volání a SMS + 4GB za 400Kč, to už se dá, že ano?
zdegre*

Ale jo.Možná by mohli ještě kousek níž.Ale zase by mohli cuknout a nedát nic.Půl roku počkejte a zobrazte si OKU.Půjdou zase o něco níž.Přece máte mobilní aplikaci,tak stačí heslo k té aplikaci a najit své OKU.

Přeji krásné svátky

lory
hodnocení

Dobrý den, musím vám poděkovat za radu.
Ozvali se mi už a mám 3G za 349Kč.
Děkuji vám mockrát za takovouto skvělou radu
zdegre*
To mám radost. Přeji hezké svátky a šťastný nový rok.
lory
hodnocení

Opravdu vám moc děkuji a také vám přeji krásné Vánoční svátky.
zdegre*
Ještě jeden tip. TM má na svátky neomezené data. Podívejte se sem :
t-mobile.cz/...
Přeji hezký den
lory
hodnocení

Také zajímavý pěkný balíček ;)
Stačí jen zapnout 24.12 a vypnout po 31.12 ty data na telefonu nebo je třeba to někde aktivovat?
Děkuji
zdegre*
24.12. Zapnout v aplikaci sám. Vypne to potom TM. Viz ten odkaz
lory
hodnocení

Využili jsme, děkuji :)

111®
hodnocení

1x

zkuste od nich odejít jinam...třeba se chytnou za nos.."Nemůžete? Tak já si najdu jiného operátora co moci bude"

hodnocení

1x
Proč nejde pokračovat v tom stávajícím tarifu? Jestli ho zrušili, tak pro nové zákazníky. Pro stávající zákazníky by měl snad pokračovat? Jestli ne, dali vám výpověď? S cenou za nový tarif nemusíte souhlasit. Počkal bych na výpověď stávajícího tarifu a s novým bych nesouhlasil s tím, že po skončení půjdu ke konkurenci. Oni se sami dva dny před koncem výpovědní lhůty ozvou s lepší nabídkou.

milankrnovsky
hodnocení

1x
2 roky už čekat nemusíte. Už vám nikde po 3 měsících smlouvy pokutu nedají, pokud nemáte u nich na splátky telefon a podobně. Toho jsem využil když jsem chtěl neomezená data s voláním a sms. 1 dubna začal platit zákon omezující ty jejich slavné pokuty, tak jsem zavolal operátorovi, že končím. A najednou mi nabídli ten od Vodafonu za 800 a že to udělají i bez toho pevného internetu. Chce to s nimi bojovat. Jsou vyčůraní a zkoušejí vám nabízet něco, co nechcete ale jim se to hodí. Ale když už jim má odejít zákazník co pravidelně a spolehlivě platí, tak couvnou. Je to boj ale jde to.

hodnocení

0x
A můžu se zeptat, proč nemůžete pokračovat v tom paušálu?

Asi má málo internetu.

Mně by takový paušál vyhovoval.

lory
hodnocení

Dobrý den,
pokračovat již bohužel nemůžu, tarif prý již neexistuje a mohu jedině přejít na některý jiný tarif co mi nabízí nebo přejít na dobíjecí kartu.
Rád bych si nějaký podobný paušál pořídil, ale jak a kde si to vyřídit?
Děkuji
jurajjuraj*

na lince sveho operatora , priapdne u jineho operatora ktery ti nabidne to co se ti bude libit

lory
hodnocení

Když jsem dnes volal na T-Mobile, nabídli mi tarif M, který prý není vázaný a mohu ho kdykoliv změnit, není třeba čekat 2roky. Co si o tom myslíte? Není v tom nějaký háček?
Děkuji
zdegre*
Za jakou cenu?

oktanets
hodnocení

0x
Já nabizim paušál v hodnotě 1575 tarif T-Mobile Max za 500 mesicne

hodnocení

0x

Nechápu, k čemu je neomezené volání a SMS. Pokud si s někým volám, tak většinou jen vyřídíme potřebné. Pár čísel máme zadarmo, ale i přes to že bychom hodiny vykecávali to rozhodně ne. Podle mne je podstatný objem dat v tom paušálu - hovory zdarma jsou jen pro laiky, nemají praktický výrźnam. Vždy mohu volat dadarmo přes messenger nebo Viver.

oktanets
hodnocení

0x
Já vám mohu nabídnout jestli chcete napište na oktanets@seznam.cz

oktanets
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]