Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Placení

Od: martinmartas® odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, od léta jsem si pořídil satelit a WiFi, chci se zeptat jak dlouho to musím platit, rok? Nebo smlouvu můžu ukončit i dřív když už nechci platit?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

7x
Odpoved najdes ve smlouve a obchodnich podminkach poskytovatele. Jasnovidci se tu moc nevyskytuji..
hodnocení

Smlouvu nemám protože to udělal můj bratranek na moje jméno když se mnou bydlel, taky to platil on, teď se mnou nebydlí a ja to moc nevyužívam. Proto jsem jen chtěl vědět jak to je.

hodnocení

1x

Skylink není problém, nezaplatíte, vypnou vám signál; zůstanou jen "volné"kanály. .. .S O2 můžete chatovat...třeba; pokud si nezajdete na pobočku...

iz*
hodnocení

0x

Je potřeba se řídit smlouvou a obchodními podmínkami poskytovatele. Víte aspoň, od koho satelit a WiFi máte? Podmínky byste mohl najít na jeho webu.

hodnocení

Satelit ski link a WiFi 02 kde to najdu

jurajjuraj*
hodnocení

0x

na o2 staci zavolat tak ti to reknou hned, a skylink bych si pohledal nejake smlouvy, pripadne tam taky volal, protoze jestli mas treba jejich pristroje za korunu tak urcite tam bude nejake ALE, pochybuju ze daji úpristroje za korunu a nekdo prestane za pul roku jen tak platit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]