Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Včera mi odešel telefon,totalka. A problém je, že se nemůžu dostat do emailu bez overovaciho kódu, který mi na onen iphone zasílají. Potrebuji se na email dostat z tabletu s androidem a bohužel se nedaří dostat přístup. Navíc číslo, které mám u účtu nastavené, už asi rok nemám je nějaká možnost se dostat do emailu bez kódu? Diky
Tomu nerozumím. Ověřovací kód se posílá na telefonní číslo, se zařízením, ve kterém je SIM nemá nic společného. A něco mi nehraje: Z tvého popisu implicitně plyne, že už jsi ověřovací kód již asi rok nepotřeboval.
@rradd: Evidentně vám chybí vyjadřovací schopnosti, jinak byste popsal situaci srozumitelně. Takže příště se zdržte debilních dotazů a pište je tak, aby bylo jasné, o co se jedná.
Evidentně systému Apple vůbec nerozumíte, tak se zdrzte rád prosím pěkně. Pokud se chci přihlásit na icloud přes android, Apple posílá ověřovací kód na ZAŘÍZENÍ, které je aktuálně k iCloudu přihlášené, nikoli na telefonní číslo, to je hovadina. Telefon mi včera odešel jak jsem již psal výše, takže bez jiného iPhone se nedostanu do emailu, pokud tto v zařízení nepovolím. Údaje a všechno samozřejmě znám a potrebuji obejít ověřovací kód.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.