Nejste přihlášen/a.
Neutáhne... nesplňuje ani minimální požadavky. Ani v procesoru, ani v grafice.
Minimální HW požadavky
Operační systém (OS):Windows 7 (64-bit)Operační paměť (RAM):4 GBProcesor Intel (CPU):Intel Core i3-3210 3,2 GHzProcesor AMD (CPU):AMD A8 7600 3,1 GHzGrafika NVIDIA (GPU):NVIDIA GeForce 400 seriesGrafika AMD (GPU):AMD Radeon R5 seriesMísto na disku (HDD):4+ GBDirectX:9
Doporučené HW požadavky
Operační systém (OS):Windows 10 (64-bit)Operační paměť (RAM):8 GBProcesor Intel (CPU):Intel Core i5-4690 3,5 GHzProcesor AMD (CPU):AMD A10 7800 3,5 GHzGrafika NVIDIA (GPU):NVIDIA GeForce 700 seriesGrafika AMD (GPU):AMD Radeon RX 200 seriesMísto na disku (HDD):4+ GBDirectX:11
Zapomeňte na notebook za 13.000,-
Když jsem zadal požadavky do Heureky, začínají ceny na skoro 17.000,-
Je fakt, že jsem ve výběru trval na dedikované grafice. Minecraft sice vypadá, že grafika je předpotopní, nicméně je to na grafiku docela náročná hra.
Nevím, jestli se link zobrazí s parametry, které jsem zadal, snad ano...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.