Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Utáhne tento notebook minecraft

Od: pavel123 odpovědí: 6 změna:
utáhne Asus X540BA-DM653T minecraft jestli ne tak jaký notebook utáhne hru minecraft
maximální cena 13 000

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

peter*
hodnocení

0x
Kupte si radši konzoli za tu cenu a budete mít jistotu :)

hodnocení

0x

Neutáhne... nesplňuje ani minimální požadavky. Ani v procesoru, ani v grafice.

Minimální HW požadavky

Operační systém (OS):Windows 7 (64-bit)Operační paměť (RAM):4 GBProcesor Intel (CPU):Intel Core i3-3210 3,2 GHzProcesor AMD (CPU):AMD A8 7600 3,1 GHzGrafika NVIDIA (GPU):NVIDIA GeForce 400 seriesGrafika AMD (GPU):AMD Radeon R5 seriesMísto na disku (HDD):4+ GBDirectX:9

Doporučené HW požadavky

Operační systém (OS):Windows 10 (64-bit)Operační paměť (RAM):8 GBProcesor Intel (CPU):Intel Core i5-4690 3,5 GHzProcesor AMD (CPU):AMD A10 7800 3,5 GHzGrafika NVIDIA (GPU):NVIDIA GeForce 700 seriesGrafika AMD (GPU):AMD Radeon RX 200 seriesMísto na disku (HDD):4+ GBDirectX:11

pavel123
hodnocení

a nějaký notebook my poradíte já se v tom hledání mocnevyznám

pavel123
hodnocení

našel jsem tento HP 250 G7
Notebook, i3-1005G1, 8GB DDR4, 1TB 5400 ot., Intel UHD G1, DVD-RW, 15,6" Full HD SVA, W10H 1,2 GHz utáhne to?

Zapomeňte na notebook za 13.000,-

Když jsem zadal požadavky do Heureky, začínají ceny na skoro 17.000,-

Je fakt, že jsem ve výběru trval na dedikované grafice. Minecraft sice vypadá, že grafika je předpotopní, nicméně je to na grafiku docela náročná hra.

Nevím, jestli se link zobrazí s parametry, které jsem zadal, snad ano...

notebooky.heureka.cz/...

Pokud to chcete jen na ten Minecraft, vyjde Vás opravdu levněji pořízení konzole, než nějaký kompromisní notebook.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]