Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Repracek Siemens M55

Od: thomino* odpovědí: 3 změna:

Nazdarek potreboval bych radu ...

Koupil jsem si v bazaru Siemens M55 vsechno mi slape v poho,ale zda se mi ze repracek nejak slabe hraje a jde i spatne slyset hovor a to mam hlasitost na plno.. Rikam si jestli to nebude tim ze je na nem neoriginalni kryt tak jestli ho nejak netlumi ... Nevim v cem by mohla byt chyba a nebo uz odchazi repracek?

Diky za odpovedi .

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

wzcom
doplnit odpověď
hodnocení

0x
at je to cokoli tak sam to nevyresis, protoze i ten krit se bez spesl naradi blbe vymenuje takze doporucuju navstevu servisu, nic jineho ti asi nezbyde... gl..
roman*
Je to neoriginálním krytem, který nemá plíšek, který usměrnuje a zesiluje zvuk..., který se nedá z originálního krytu přendat,protože je jeho součástí...
igiigi
Dá se to nějak vyřešit. Nechci si kupovat nový originální kryt s plíškem. Určitě to musí jít něčím nahradit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]