Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypadává mi sít Oskar

Od: johny* odpovědí: 9 změna:

Mám SonyErricson a vypadává mi síť, ale stává se mi to jen u Oskara. U Eurotelu ne.

Máte někdo zkušenost?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jerry*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Podle mne to neni telefonem ale urovni poskytovanych sluzeb. Jestli chces aby ti telefon nepadal, tak zmen operatora*smich*
trinity_18*

Taky si myslim ze je to operatorem...*stop*
derek*

A ja si zase jsem temer jist ze je to telefon. Ti dva chytrolini nade mnou tady vynesli soud a ani to neargumentovali.

Jestli muzes hrabat do telefonu tak si pujc naradi nebo znamyho s naradim a vlez do telefonu, trochu to ocisti a profoukni a dotahni kontakty - bejva problem s antenou nebo se nekde ohyba deska a ma to tenhle efekt.

Jestli to mas v zaruce tak neni co resit, nabehni do servisu a rekni jim co a jak, pokud to nebude nic vaznejsiho, tak to sfouknou za minutku.

sougirl*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Měla jsem stejný telefon...

Je pravda,že síť Oskar nepokrývá celé území CR,takže to je jedna z možností...

Musíš mít v dobrém stavu anténu,protože třeba hledá síť dál než třeba Eurotel...

Takže bych doporučila jako můj předchůdce anténu pročistit...

Divil by jsi se,kolik se tam usazuje nečistot:)

Je to záležitost 5-i minut,kterou zvládneš.

wzcom
doplnit odpověď
hodnocení

0x
ale nehrabej do toho jestli to mas v zaruce.. prisel bys o ni.. ;o) raci tam zajdi..

harry potter*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Telefon nech prohlídnout, ale bude to stejně nejspíš tim Woskarem :) Pokrejvá místo signálem, tak fólií s bublinama. Nuselák, budky na nákupní vozejky, psy a tak... Woskar je woperátor s wysílačkama... Moc si nezavoláš a TAK ušetříš :)
wzcom
oskarem to neni, a na oskarovo pokryti bych moc nenadaval, je dost mist kde neni ani ET ani TM a Ockar tam jede oka.. netvrdim ze ma nejlepsi pokryti ale rozhodne neni spatny..
harry potter*
Ne, Woskar fakt neni špatnej! Je jenom hroznej a nejhorší ze všech těch zdejších :) Nejslabší a nejlevnější... *stop* Ani ty reklamy už nemá dobrý / jsou trapný a o barevnejch lidech šílenejch nějakejch a tak *nevi* Ubožáček Woskar se svejma vysílačkama... :) Ale to sem nepatří / omlouvám se, trochu sem se nechal unést. Dneska jsem se totiž zase párkrát nedovolal *stop* Podívej se na jejich web / pořád pokrejvaj prej. Proč asi *nevi* Nemaj pokryto přece... ani se tim netajej :) A to že někde třeba nemá ET, TM signál *nevi* Většinou ho maj a všude, Woskar dost často NE...

deamoniac
doplnit odpověď
hodnocení

0x
zkus vybrat vyslílač ručně, také auto detekce sítě není přesná!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]