Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Z vestavné trouby vytéká voda

Od: pyry* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den

mám vestavnou troubu GORENJE a zjistila jsem že při pečení z ní vytékala voda,která mi poničila hranu zásuvky pod troubou. Bohužel těsně po 2leté záruce.Kontaktovala jsem servis.Technik vymontoval vzduchový tunel pro odvod páry za nový, prý konstrukčně jiný.Při následném pečení moučníku bylo vše v pořádku,v troubě bylo sucho.Při dalším pečení masa v zakrytém pekáči a následném odkrytém půlhodinovém dopékání byla v troubě na hraně pod dvířky opět voda.Při dalším půlhodinovém zapékání rýže,opět voda,byla v menším množství takže nevytekla ven,ale byla tam.Prosím poraďte mi je to normální?

Děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

no tak nevětrá asi je blbě namontovaná , kolik má kolem sebe volného místa a kolik je nad ní? V návodu bude montážní pžedpis tak zkontrolovat ...aha tak po záruce...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]