Nejste přihlášen/a.
Prosím o doporučení které rádio si mám koupit,kdo má nějaké skušenosti.Jedná se pouze o stolní rádio.Uvedu pár radii. Hama Di T2100 MS BT-Hibrit. TechniSat Digirádio 143 CD. Aunaituner 320 BT. Pokud máte lepši nápad,poradte prosím.Cena do 6000kč.Nemusí mít CD.Děkuji za každý tip.
Loni jsem takové koupil v Lidlu /viz fotky/ za 2400 Kč, na jaře jsem stejné, jenom v barvě světlého dřeva, viděl na e-shopu Lidlu asi za 900 Kč. Má volby FM, internet. radio a DAB. Naprostá spokojenost. Občas se v Lidlu vyskytují takové výborné věci za příjemné ceny. V současné době v prodejnách ani na e-shopu nic takového není. Ale třeba před vánoci... Zkuste na info zavolat, možná zjistíte, dá-li se v blízké době něco podobného čekat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.