Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

LCD SONY bez Mpeg-4, jak na to?

Od: miramira® odpovědí: 2 změna:

Zdravím. Mám LCD SONY 32" (cca 2roky) s dvb-t pouze s Mpeg-2, klasika. TV je jen HD ready, přijímám pozemní digitál. Jak za rozumný peníze realizovat příjem Mpeg-4, který teď bude zrovna vysílat pozemní digitál . . . ČT - olympiáda. Má to vůbec smysl se tím zabývat v případě uvedené TV? Pokud se nepletu, je koupě setopboxu s příjmem Mpeg-4 a propojení s TV scartem na nic. Že by setopbox s HDMI kabelem . . . . to bude ranec *plac*.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirbar*
hodnocení

0x

Asi jsem mimo. V satelitním vysílání je ČT1 a Nova "zdvojená" jedna v MPEG2 a druhá HD v MPEG4 v tom případě skutečně buď satelitní přijímač v HD provedení nebo nový TV. Zrovna minulý týden jsem koupil SENCOR co již umí MPEG4 (Sencor hrozná značka, ale jediný v šířce 60 cm do skříně jako druhý televizor a taky umí přehrávat AVI)

hodnocení

hm, hm, Sencor satelitní přijímač nebo setopbox . . .? a za kolik (zhruba)? Mj. Nova a ČT1 vysílá v Mpeg-4 na pozemním digitálu, alesp. tedy ve větších městech. Satelit kupovat totiž určitě nechci. :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]