Zdravím, koupil jsem si nějaké čínské rádio, které je nějak hrozně slabé a poslech při větší hlasitosti je fakt nervy drásající. Dá se to vyřešit jinak než kupovat nové? Hodit za něj nějaký zesilovač?
A je to radiem... nebo reproduktory? Jaké radio, jaké auto, reproduktory?
audiioman
Zkoušel jsem to s jiným rádiem a bylo to mnohem lepší. Je to audi b5 s repro BOSE, ale bývalý majitel odpálil v kufru ten zesik ze kterého jdou kabely přímo na repráky. Takže si roztahal kabely od rádia a ty zadní moc dobře hrát nejspíš nebudou bez toho zadniho zesiku. Moc tomu nerozumím, takže bych potřeboval aby mi někdo řekl co bude nejlevnější varianta
jirib
Jednoduché...kup nový nebo sprav ten odpálený zesík,zapoj zpět kabely tak,jak mají být a bude to hrát dobře... Některé pochody opravdu nechápu...
Origo BOSE systém nejde přes cinche, ale přes miniISO. Origo rádia jako VW gamma nebo Audi concert se musí nakódovat. Umrtví se přímé ISO výstupy a oživý se linkové v miniISO.
Výkon reprodukce hudby v autě je závislý jednak na síle přijímaného signálu a aktivitě antény,pak na výkonu zesilovače radia,a nakonec na účinnosti vlastních reproduktorů.Příklad - Zesilovač má účinnost 60W do 8 ohmové impedance,do 4 ohmové má dvojnásobnou.Reproduktor s účinností 92 dB bude mít hlasitost reprodukce jednotkovou,pak repro s účinností 86 dB má hlasitost poloviční.
Jak je vidět,je hlasitost reprodukované hudby velmi závislá na parametrech zařízení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.