Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak protáhnout kabel pod prahem-wifi-settopbox?

Od: liburena odpovědí: 6 změna:

myslel jsem zkusit husí krk...bourat cestu pro něj je ale docela náročné, nebo TP-Link ale bohužel zásuvky nejsou na stejném jističi...

díky

doplněno 24.11.20 19:17:

nějak mi nejde vložit pdf nákres...musím s kabílkem pod práh, ale tak , abych ho mohl vyměnit/vytáhnout , díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Běžně se kabely tahají přes zeď v místě, kde to není vidět. To u vás nejde? Práh je klasický nebo jen lišta? Klasický bych oddelal a udělal do něj drazku ze spodu. Ale raději přes tu zeď.

hodnocení

0x
Asi ti úplně nerozumím.
Set top box, WiFi, různý zásuvky, husí krk pod prahem...
Zkus to nějak upřesnit, rozpovídej se.
Myslím že potřebuje z wifi routeru lan pro settopbox.

hodnocení

0x

Běžně se pod prah nic nedává, nejsnazší je provrtat stěnu vidiákem ve vhodném místě někde u podlahy.

liburena
hodnocení

z wifi routeru lan pro settopbox. přesně tak -jeden kabílek, aby byl vyměnitelný, vytahnutelný..nejlépe s orig. koncovkou.Práh bude výhledově lišta mezi dřevěnými palubkopodlahami , předsíň , obýv. pokoj.díky
doplněno 24.11.20 19:06:

viz. obr. nemám kam vrtat...))díky

doplněno 24.11.20 19:07:

viz. obr. nemám kam vrtat...))díky

111®
hodnocení

0x

řešení je zásuvka, tedy podle mne, natáhnete kabel a ten ukončíte zásuvkou s RJ 45 zásuvkou , kabel ukončíte na zářezu nebo jestli seženete i na šroubcích..., z ní pak běžnou LAN šňůrou se propojíte dál...

doplněno 24.11.20 19:21:

pokud holt musíš pod práh, tak do něj fakt vyfézuj drážku a klidně tam ulož kabel bez husího krkum práh se dá sundat a takat můžeš všude jinde v chráničce, akorát si myslím že stejně při vytahování ulomíš pasku co drží koncovku RJ45 v zázuvce STB

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]