Nejste přihlášen/a.
myslel jsem zkusit husí krk...bourat cestu pro něj je ale docela náročné, nebo TP-Link ale bohužel zásuvky nejsou na stejném jističi...
díky
nějak mi nejde vložit pdf nákres...musím s kabílkem pod práh, ale tak , abych ho mohl vyměnit/vytáhnout , díky
viz. obr. nemám kam vrtat...))díky
viz. obr. nemám kam vrtat...))díky
řešení je zásuvka, tedy podle mne, natáhnete kabel a ten ukončíte zásuvkou s RJ 45 zásuvkou , kabel ukončíte na zářezu nebo jestli seženete i na šroubcích..., z ní pak běžnou LAN šňůrou se propojíte dál...
pokud holt musíš pod práh, tak do něj fakt vyfézuj drážku a klidně tam ulož kabel bez husího krkum práh se dá sundat a takat můžeš všude jinde v chráničce, akorát si myslím že stejně při vytahování ulomíš pasku co drží koncovku RJ45 v zázuvce STB
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.