Nejste přihlášen/a.
Jak funguje parní vysavač firmy Back? Má někdo s tímto vysavačem zkušenosti. Mám ho už 2 roky a stále nemohu přijít v čem je jeho výhoda. Děkuji.
Myslím, že na to nepřišli ani tady vysavace-domacnost.cz/... .
Vzhledem k tomu, že je koupený nejspíš od fy Beck (international) tak jeho největší výhoda spočívá v provizi pro prodejce a zisku fy Beck.
Je to 2 roky , koupila jsem si parní čístič koberců ,podlah/jak dodnes propagují/ NEJLEPŠÍ SVÉHO DRUHU NA TRHU. Jo dnes už by mě nikdo nenachytal . Křáp, který není k ničemu jen uhladí chlupy na koberci a nic nevyčistí. Oživí na chvíli barvy koberce, jinak není k ničemu. Na linu udělala pára skvrny, které nešly odstranit. Chtěla jsem ho vyhodit. Ale bylo mi líto těch peněz. Dnes ,když se mě někdo ptá ,jak jsem spokojená, říkám, že vůbec. Ještě mi volali z prodejny ,kde jsem ho koupila , že prý jsem jejich věrný zákazník a ,že mi nabídnou... Už jsem nenechala paní domluvit. Řekla jsem jí,že nejsem vůbec spokojená , prosím , aby mě už nekontaktovali Toť jen má zkušenost...
Tady jsem našla jeden na prodej a pán tam statečně popisuje na co je to dobré tak Vám domaci-spotrebice.sbazar./... to snad troch pomůže
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.