Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dá se dnes ještě sehnat Vadaska?

Od: jenicek® odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, už jsem zase tady :) Měl bych dotaz zdá se dá ještě dnes sehnat tato Vadaska? Je na ní nápis Stako E82 a hledám ji do své sbírky historických předmětů spojených s elektrikařinou. Ideálně aby to byla ta červená ale může to být i hnědá s plechovým ukazatelem. Vím že tato poradna není žádný bazar ale snad to admin promine *modla* Díky všem za tipy.
P.S typ ZN500 hnědou už mám takže tu už nechci.

Dá se dnes ještě sehnat Vadaska?
Dá se dnes ještě sehnat Vadaska? #2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dobrý den, jak už vám tady radili - je třeba pravidelně sledovat různé online bazary, napřklad www.sbazar.cz a www.bazos.cz.

Sám také sbírám určité věci a vím, že hledání je opravdu na delší dobu. Většinou se objeví tak jedna věc do roka, kdo ví taky jestli. Pak je taky problém i s dopravou, někteří lidé mají problém nějaké věci zaslat. Je to složité, ale trpělivost růže přináší. Určitě to ještě někdo mít bude, ale ne každý je dneska na internetu, třeba by to i prodali, ale když neumí s internetem, tak to padá. Jsou to často lidé v důchodovém věku, kteří ty věci mají, protože taky nemají nikoho, kdo by jim to odvezl do sběrného dvora (což je z toho pohledu sběratelů dobře), tak to mají doma, ale zároveň nemají internet. Mohl bych jmenovat několik svých příbuzných, u kterých by se jistě v domě nebo na chalupách toho našlo dost zajímavého, ale nikdo z nich není na internetu.

Chce to opravdu jednak aktivně hledat, nebo si dejte poptávku třeba na www.bazos.cz, že danou věc koupíte. Někdy se stává, že lidé, kteří se toho chtějí zbavit, si projdou nabídku, aby zjistili představu o ceně, a když uvidí vaši poptávku, tak se ozvou přednostně. Taky jsem už přes poptávku na bazoš.cz nějaké věci sehnal a dokonce i levněji, než stojí běžně. Lidé jsou někdy rádi, že to půjde do dobrých rukou, tak dají slevu. Na druhou stranu si dejte pozor na podvodníky, pošlou vám nabídku, že danou věc mají, chtějí platbu předem na účet, fotky pošlou stažené z internetu. Chce to obezřetnost a pozorný výběr a prověření telefonu či e-mailu nabízejícího.

hodnocení

1x

Našla jsem jednu, která se prodala vloni na Aukru aukro.cz/...

momentálně se žádná nenabízí

Dříve bývaly na Aukru RSS kanály, dalo se nastavit klíčové slovo a přišlo upozornění, pokud se předmět objevil. Ale co přešlo Aukro pod nového majitele, nestojí to za nic, spousta funkcí nebyla obnovena.

Jedině kouknout na různé portály, vytvořit hlídacího psa, třeba zde to jde sbazar.cz/...

hodnocení

0x

Dá se...viz google: vadaska, ale vy hledáte starší do sbírky, pak tedy možná www.sbazar.cz, www.avizo.cz, www.annonce.cz a další... Snad i někde v bazaru.

hodnocení

To už jsem zkoušel a bohužel nic, hnědou Vadasku ZN 500 už mám a nyní hledám ty které jsou na obrázku. Doufám že se zde někdo objeví a bude je/ji mít.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]