Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internetova TV zdarma na vyzkouseni

Od: czechmann® odpovědí: 13 změna:

Dobry den

Shanim nejakeho provozovatele internetove TV zdarma na vyzkouseni bez nutnosti zadavani jakychkoli osobnich a platebnich udaju. Na co jsem narazil tak vsude chteji cisla platebnich karet. Potrebuji to jen na zkousku zda chytra TV pojede, bude stihat net, jde mi jen o zakladni nabidku programu jako ct, nova, prima a podobny bezne zdarma sireny programy na dvbt2. Moje predstava je maximalne vytvorit ucet s emailem a heslem, aspon par dni na zkousku pak teprve zaplatit bankovnim prevodem. Akceptuji variantu placeni mesicnich pevnych castek dopredu s tim kdyz nezaplatim tak ucet zablokuji do dalsiho zaplaceni. Zadne smlouvy, hrozby vymahacema a podobny xindl. Diky moc ac neverim ze u nas neco takovyho existuje.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

4x
On je totiz hrozny problem zadat cislo karty, nechat si strhnout korunu a po vyzkouseni, tzn ten samy den zrusit. Mozna by to chtelo nebyt paranoidni.

hodnocení

2x
Já tedy nevím, ale hned ta první Kuki žádné číslo karty nechce. Stačí email a heslo. Vyzkouším a uvidím, podle toho si pak snad objednám jinou, když půjde jedna, půjdou všechny. Nevím vo co go. A i když je Lepší TV za korunu, tak v čem je problém? Stejně poté bude muset platit? Mimo jiné, ta TV se dá ve zkušební době velice jednoduše zrušit. Doběhne zkušební doba zdarma a poté již nefunguje a nic se nestrhává z účtu. A pro ty, kteří tomu nevěří si můžou v bankovnictví nastavit internetové platby z karty na nulový limit, pak rozhodně žádné peníze z banky neodejdou. Fakt nechápu lidi, co něco chtějí, ale nic pro to neudělají, místo toho budou dlouze řešit a hledat problémy tam, kde nejsou. Fakt takové lidi nechápu a takovým je těžko radit, když ani neoceni snahu jiných.
hodnocení

Nezlobte se ale kazda TV chce pri registraci cislo platebni karty, tmobile tv dokonce tel. cislo ktere je asi jen u nich nebo pod virtualy.

Pokud jste presvedcen ze to tak neni tak jiste uvitam od Vas cerstve vytvorene prihlasovaci udaje k nejakemu poskytovateli abychom mohli vyzkouset TV kdyz teda vite ze staci jen email a heslo. Budu se tesit do soukrome zpravy. Jako email jiste staci pouzit nejaky docasny: tempmail.net/...

Jestli mi prihlasovaci udaje poslete tak teda opravdu smekam klobouk pred Vami.

Dekuji

Já žádnou iTV nepotřebuju, žádnou nemám, ale v mém android boxu jde bezplatně využívat i vysílání, tedy ČT programy, iprima, markýza, joj a mnoho dalších, i zahraničních pomocí doplňků v kodi. Žádné údaje jsem nikam nezadával. Jinak jsem některé zkoušel Hbo go na 4 zkušební týdny a neměl jsem problém zaplatit kartou jednu korunu. Po týdnu jsem to zrušil, ale fungovalo to celé 4tydny a pak se to automaticky zrušilo. Internetové platby si můžete nastavit na nulu, jestli se bojíte, že vám někdo bude brát peníze z účtu. Já jsem s tím neměl nikdy žádný problém a dnešní technologie všechno výrazně zjednodušují a urychlují. V podstatě si poskytovatel ověří, že bankovní účet skutečně existuje a třeba ta kuki ani tu korunu ve skutečnosti nestrhne, jen ji dočasně zablokuje. Jde jim jen o existenci účtu. Žádné jméno, příjmení nebo telefon nepotřebují. Ale jestli nemáte kartu nebo účet, zkuste se s nimi domluvit, že jim pošlete peníze v obálce, tak jak se to dělávalo dřív a třeba vám vyjdou vstříc a po týdnu vám službu třeba spustí.

hodnocení

0x
Kuki, Lepší TV, Sledování TV, Telly atd atd atd
Dobrá rada nad zlato... Ale ta tvoje to není. Buď jsi nedočetl do konce nebo jsi to nečetl vůbec.
On prostě nechce zadávat číslo karty a riskovat tahanice při nezaplacení.
Třeba ta lepší tv ti dá možnost vyzkoušet funkčnost za jednu korunu což je příjemné ale zadáváš číslo karty a souhlas s automatickou platbou. Sice se ti opravdu strhne jen koruna ale už ti nenapíšou, že ten souhlas musíš odvolat pokud nechceš jejich služby využívat. Platba na další měsíc se ti jinak strhne automaticky a to už není jen koruna ale plná cena. A tomu se on chce vyhnout.
hodnocení

Vyborne, zda se ze ostatni nedocetli az do konce a hned naplacali spousty provozovatelu ktery jsou ve finale jeden jako druhej a vsechny jsem je na webovkach navstivil jeste pred zapsanim dotazu tady na poradne. Bohuzel vsichni chcou platebni kartu a obchodni podminky jsou proste neakceptovatelene.

karel556*
hodnocení

0x
" na zkousku zda chytra TV pojede, bude stihat net", na to stačí zkusit YouTube, Tv Seznam, v chytré tv normální funkce.
hodnocení

Bohuzel to ze jede na chytre TV youtube vubec neznamena ze tam pojede cokoli jinyho, jako netfix asi jo ale ten urcite nechceme.

karel556*

Na YouTube jsou taky videa v rozlišení 4K, a to už vyžaduje sakra dobrý datový tok, nevím proč by to na zkoušku (jestli to bude stíhat) nemohlo stačit.

hodnocení

0x
Zkuste t-mobile tv go, zrovna včera jsem si ji nainstaloval do tv,je na měsíc zdarma
hodnocení

Bohuzel Vas tip je opet mimo me pozadavky cize jste evidentne vubec nedocet muj dotaz.

Psal jste na zkoušku,tak píšu zkuste na zkoušku co je na tom k nepochopení, žádné karty a údaje tam nedavate.Pouze při registraci do loginu číslo mobilu,nic vic.Pred koncem měsíce to zruším. Toť vše.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]