Nejste přihlášen/a.
Dobry den
Shanim nejakeho provozovatele internetove TV zdarma na vyzkouseni bez nutnosti zadavani jakychkoli osobnich a platebnich udaju. Na co jsem narazil tak vsude chteji cisla platebnich karet. Potrebuji to jen na zkousku zda chytra TV pojede, bude stihat net, jde mi jen o zakladni nabidku programu jako ct, nova, prima a podobny bezne zdarma sireny programy na dvbt2. Moje predstava je maximalne vytvorit ucet s emailem a heslem, aspon par dni na zkousku pak teprve zaplatit bankovnim prevodem. Akceptuji variantu placeni mesicnich pevnych castek dopredu s tim kdyz nezaplatim tak ucet zablokuji do dalsiho zaplaceni. Zadne smlouvy, hrozby vymahacema a podobny xindl. Diky moc ac neverim ze u nas neco takovyho existuje.
Nezlobte se ale kazda TV chce pri registraci cislo platebni karty, tmobile tv dokonce tel. cislo ktere je asi jen u nich nebo pod virtualy.
Pokud jste presvedcen ze to tak neni tak jiste uvitam od Vas cerstve vytvorene prihlasovaci udaje k nejakemu poskytovateli abychom mohli vyzkouset TV kdyz teda vite ze staci jen email a heslo. Budu se tesit do soukrome zpravy. Jako email jiste staci pouzit nejaky docasny: tempmail.net/...
Jestli mi prihlasovaci udaje poslete tak teda opravdu smekam klobouk pred Vami.
Dekuji
Bohuzel to ze jede na chytre TV youtube vubec neznamena ze tam pojede cokoli jinyho, jako netfix asi jo ale ten urcite nechceme.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.