Nejste přihlášen/a.
Zdravím , chtěl bych se zeptat , nemáte zkušenost . Mám zpoustu originál CD, Aerosmith, Metallica, atd. Chtěl bych k tomu dodělat originální krabičky ( booklet) . Dělá to nějaká firma? Má s tím někdo zkušenost? .
Zkušenost mám takovou, že si nakoupím slimy na CD, stojí pár korun, obaly si vytvořím buď z originálu, který najdu někde na webu, nebo ho z nějakého obrázku vyříznu, doplním případný text a vytisknu v šikovné aplikaci, která mi udělá podle nastavení obal na míru. Stejně tak postupuji, pokud chci obrázek přímo na CD. Buď použiju originál, který také najdu na webu, nebo ho opět vytvořím z dostupného obrázku a pak vytisknu na vypálené CD. Požívám jen potisknutelná CD renomované značky. Když kupuji tiskárnu, tak vždy takovou, která tisk na CD umožní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.