Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Originál obaly CD

Od: gimaster2® odpovědí: 5 změna:

Zdravím , chtěl bych se zeptat , nemáte zkušenost . Mám zpoustu originál CD, Aerosmith, Metallica, atd. Chtěl bych k tomu dodělat originální krabičky ( booklet) . Dělá to nějaká firma? Má s tím někdo zkušenost? .

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Booklet je textová knížka.Krabičky vbyrábí řada vstřikoven azcd.cz/...

JABRAKA

hodnocení

0x
Spousta CD které jsem jako warezák dřív stahoval měla booklet zkopírovaný jako přílohu. Ale když máš ty originály tak k tomu určitě máš origo obaly takže nějak nechápu co vlastně sháníš.
hodnocení

Nemám, originál obaly, proto jsem jsem dal tento příspěve. Někdy hold original CD koupíte bez obalu. Nebo Vám obal dítě zníčí a tak. Proto to řeším

jirib
hodnocení

0x
Pokuď si je postahuješ z netu,vytiskne ti je kterékoliv tiskařství,reklamní agentůra nebo kdokoliv i doma...na super papír bude cena vyšší než originálního CD i s knížečkou...

hodnocení

0x

Zkušenost mám takovou, že si nakoupím slimy na CD, stojí pár korun, obaly si vytvořím buď z originálu, který najdu někde na webu, nebo ho z nějakého obrázku vyříznu, doplním případný text a vytisknu v šikovné aplikaci, která mi udělá podle nastavení obal na míru. Stejně tak postupuji, pokud chci obrázek přímo na CD. Buď použiju originál, který také najdu na webu, nebo ho opět vytvořím z dostupného obrázku a pak vytisknu na vypálené CD. Požívám jen potisknutelná CD renomované značky. Když kupuji tiskárnu, tak vždy takovou, která tisk na CD umožní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]