Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obdrželi jste už aktualizaci A 10 s MIUI 12?

Od: bohumil® odpovědí: 8 změna:
Na Google byla zveřejněna zpráva, které mobily Xiaomi obdržely ve 46 týdnu aktualizaci MIUI 12 na Androidu 10. Stáhli a instalovali jste si ji také? A neměli jste s tím nějaké problémy?
Já svůj mobil (Xiaomi Redmi 8T), v uvedeném seznmu, sice nenašel, ale aktualizace mi dorazila. Tak jsem ji stáhl a instaloval. No, nějak jsem nezaregistroval větší změny.
Ale, nevím zda je to možné, ale po instalaci mi přestala fungovat vložená SD karta Kingston 32 GB. Přestala se v manageru hlásit a ani jako další úložiště v nastavení. Je úplně "mrtvá".Ani na NB se nepřihlásí. Na štěstí jde o kartu doslova za pár stovek, ale pokud by to byla s větší kapacitou, tak by to asi mrzelo víc. Případně s nezazálohovanými daty. Sice je to divný, ale byla to spolehlivá karta a fungovala cca 2 roky absolutně bez problémů.
Musel jsem " naplnit" (e-knihovnu, audioknihy, muziku, archiv fotek) a osadit novou.
A na štěstí jsem měl, na ní uložená důležitá aktuální data, všechna čerstvé stažena v NB (hlavně ty fotky a videa).
Tak pozor, pokud budete realizovat tuto aktualizaci, SD kartu raději vyjmout!
doplněno 17.11.20 13:22:

Ještě malá oprava. Ten můj SmPh je Xiaomi Redmi Note 8T.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Aktualizaci na A10 a na MIUI12 ( teď ve verzi 12.0.2 ) mám už delší dobu a nějaké výrazné problémy nemám, spíš teda žádné.Mám ale MI 10. A tomu, že by ti ta aktualizace odpálila paměťovku teda moc nevěřím. Spíš souhra náhod.

hodnocení

Taky se mi to zdálo divný, ale že by to byla taková souhra náhod, tomu se mi snad ani nechce věřit. S tou SD kartou bylo "pracováno" průběžně a stále (jak v mobilu tak i na NB), a nikdy nic. A opravdu "zhasla" a úplně, ihned po té aktualizaci. Uvedl jsem to spíše také jako varování, pokud by někdo aktualizaci prováděl. Raději kartu vyjmout. "Jistota je jistota, řekla si jeptiška a zabalila svíčku do celofánu".*smich*

hodnocení

0x

Proběhla aktualizace Xiaomi Cloud 12.0.0.21. Jinak na Xiaomi Redmi 4X stále jedenáctka - MIUI 11.0.2.0.

Článek a seznam modelů pro MIUI12 - mobilmania.cz/...

hodnocení

0x

Aktualizace neřeším, k životu je nepotřebuji. Pouze reakce na dotaz, nikomu to nevnucuji.

Ano, to je přesně to, co chtěl tazatel vědět.

prikld1

A jak ti ty XP na PC fungují?

hodnocení

0x
Aktualizace na A10 mám už asi od března. Ale vím že zprávy o dostupnosti miui 12 se objevily až někde na konci léta s tím že vlastně do dneška je ještě nemají všichni. Mě to ale nebolí protože mám čistý android.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]