Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Moje tv nemá dvbt2

Od: begi25® odpovědí: 13 změna:

Zdravím rádce,a potřebuju poradit.Moje tv nemá viz.nadnled.Omylem sem si stahl z seriál Fargot v hevc 256.Moje tv to neumí přehrát.Uvažoval sem,na koupi dvbt2.Je možné když vložim flešku do dvbt2 tak se film spustí na moji tv?Nebo zaleži na moji tv?Ale tv je monitor že?Sem laik tak prosím nesudte mně.Za každou radu*palec2*

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Mohl jste to napsat trochu srozumitelněji. Myslíte koupit settopbox s DVB-T2? A do něj dát flashku s filmem v H.265? To by mělo fungovat a přehrát, o přehrání se stará settopbox (který H.265 umí) a TV opravdu funguje jen jako monitor.

hodnocení

1x
Možná se pletu, ale H.265 je jen pro vstupní tuner. Stažený film bude asi v něčem jiném, třeba .mkv. To je ovšem jen kontejner a něm může být cokoliv.
Jakou příponu má stažený film?

hodnocení

Soubor-MKV video File/VLC/.mkv.Serial je z uložto.Sory myslel sem dvbt.2 a vložit flešku.

DVB-T2 není zařízení, ale systém. A filmy lze převádět do jiných formátů tak, aby je bylo možné přehrávat kde je třeba.

hodnocení

0x
Máš v tom trochu zmatek. DVB-T2 je systém TV vysílání. Na přehrávání filmů nemá vliv. Filmy jsou (jak už píší předchozí rádci) v různých formátech. A ty s dají případně měnit na PC, pokud je potřeba, třeba apkou "Format faktory".
Pak, pokud před TV, bez DVBT2 osadíš septtobox, tak ten, přes USB, z flešky (SD karty+čtečky) film přehraje. Ovšem zase pozor, různé septtoboxy jsou schopny přehrávat pouze některé formáty. Nutno si zjistit, jaký septtobox je schopen které formáty přehrát. A ihned po zakoupení vyzkoušet. Stalo se mi, že se u jednoho septtoboxu USB hlásilo pouze občas a byl s tím problém. Musel jsem vrátit.

hodnocení

Ještě otázku,když použiju formát faktory,a převedu si ten serial na divix,bude se převádět ten film tak dlouho jaky má čas ten film? Třeba 50 minut?Diky.

Ne. Záleží to na kompu, kde to budeš dělat. Výkonný komp to samozřejmě zvládne podstatně dříve, nežli něco slabého.

hodnocení

Aha.Ja má NT toshiba 10 let,ram2.vind.7.Už sem skusil ten serial formatovat,má 11gb.a za hodinu a pul nic.Tak sem to vypnul.Takže to asi nemá smysl vidím.Budu si přiště dávat pozor co stahuju.Díky.Pokud se mylim,opravte mně.Díky.

hodnocení

0x

Pokud máte Smart TV, která nemá DVBT-2, měla by jít stažená videa přehrát z flešky, kterou vložíte přímo do USB televize. V opačném případě vložíte flešku do USB settopboxu s DVBT-2 a mělo by to jít přehrát také (záleží jaký settobox máte). Žádné konverze dělat nemusíte. Samozřejmě je třeba mít settopbox propojený s TV buď kabelem HDMI nebo SCART.

hodnocení

No,asi nesledujete odpovědi radcu.Tak když ste přesvedčeny že to de přehrát na set.top.2 tak my určitě poradite jaký set.box koupit.Vám se přehraje film hevc 265 ve vašem st.boxu?V jakém formátu je ten vaš film že to dokaže přehrát.Nechci vás urazit,jen sem zvědavy na vaši odpověd.Těšim se.

hodnocení

0x

@begi25: Nebojte, odpovědi rádců jsem četl. Váš dotaz je poněkud zmatený a ještě se čurdíte ! Nepřesnější odpověď vám už dal @mikihans, jenže vy tady na Poradte.cz ani neumíte poděkovat za radu podanou zdarma. Ale k dotazu: Mám TV Samsung bez DVBT-2 a k ní settopbox Mascom MC720T2HD. Speciálně pro vás jsem na něm přezkoušel přehrávání filmů ve formátu .avi a .mkv a je to v pohodě. Další formáty jistě umí také, ale nechce se mi to ověřovat.

hodnocení

Děkuju moc za odpověd.Ale že sem nepoděkoval nikomu?V každé zpravě děkuji každému.Stačí se jenom podivat,a uvidíte.Konkrétně 16.11.20-19 hodin.Prosím neuražejte mně za neco,co není pravda.Ja si moc vážim když my někdo poradí a moc si toho važim.Hezký den.A ještě jedna věc,naopak vy ste se asi nepodíval pořadne na moji otázku.Psal sem seriál v hevc 265.a né jak vy píšete avi a mkv.To moje tv přehrá.

Tak jo *mir*Jen upozorním, že poděkovat za radu můžete nejlépe ohodnocením odpovědi. Modré ohodnocení uděluje autor otázky. Je tak na první pohled vidět, která rada mu nejvíce pomohla.

Zdroj: poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]