Nejste přihlášen/a.
Protože se v tom nevyznám ,tak se zeptám dřív než si ten mobil koupím. Když mám Nokii C2 můžu tu SIM-ku z ní vložit Do Xaomi Redmi Note 9 Pro? Nebo musím mít úplně jinou SIM-ku.Děkuji.
Podle GSM Arena používají oba mobilní telefony velikost nano-SIM, takže ano, jde to. SIM kartu není třeba měnit.
Nokia C2-01? mobilmania.cz/...
Ta používá miniSIM, o dvě velikosti větší. Výměně SIM se tedy nevyhnete.
Pokud je lámací, tak vyloupnout menší formát než je nyní.
Pokud ne, tak vyměnit nebo odstřihnout nůžkami. Jde to.
Tvůj operátor ti nabídne takovou, která jde vylomit na všechny velikosti. Jiné se už ani neprodávají.
...
Pro pamětníky ten velký formát kreditky se celý taky strkal do mobilu. Třeba do Philips Fizz
To byly časy
Jde to, ale jenom z karet s "menším" čipem, ne s původními velkými. A i z "malého" je docela o nervy vyříznout nano-SIM.
P.S. Kdyby mě někdo doplnil, jaké velikosti čipů jsou (byly) a jak se jim říká, budu ráda, já jenom vím, že existují minimálně tři velikosti čipů na SIM kartách.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.