Nejste přihlášen/a.
Když mi kamarádka přeposílá nějaká videa, vtipy a j, tak to normálně otevřu v pc, ale v mobilu mi to u některých napíše viz scan obrazovky. Některé otevřu normálně. Mám to vyplnit nebo ne, emám s tím zkušenosti, abych se k něčemu nezu nezavázala.
Pokud se jedná o přeposílané odkazy a data na PC a NB v e-mailech, jdou většinou všechny zaslané věci na e-mailu buďto "stáhnout" a pak spustit z průzkumníka, nebo přímo "spustit" / "zobrazit". Na mobilu však je, některé věci, nutno nejdříve "stáhnout" a pak teprve ve "stáhnutých" spustit. No a pochopitelně je nutné mít v mobilu aplikaci, která je schopna daná data-formát spustit. Což asi zatím nejlépe zvládá ten doporučený VLC. Ten Tebou uvedený scan obrazovky, mě odsobně, nic neříká. O jakou aplikaci jde, nebo kde jsi jej sejmula?
Zkusila jsem to stáhnout a uložit a je to stejné. Kamarádka mi poslala pár citátů,mají koncovku pps, powerpoint mám nainstalovaný, ale ještě mě napadlo když se na něj podívám do aplikací je tam malá pamět
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.