Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaky telefon

Od: zabkag® odpovědí: 4 změna:
Dobry den,poredte prosim s jakym telefonem do 7000,-jste spokojeni.Dekuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Do 7k je asi vykonově dost dobrý poco x3 je to divize Xiaomi ( stejně jako honor od huawei) . Mrkněte na něj, před měsícem jsem ho pořizoval přítelkyni. Záleží jaké máte požadavky. velikost, výkon, fotoaparát, konektivita apod. :) potom se dá vybírat lépe. Ale po průzkumu jsem došel k tomuhle kousku protože je fakt asi nejlepší v poměru cena/výkon.

16.11.20 22:52
hodnocení

Dekuji

st
hodnocení

0x
Poco x3 není vůbec špatné, právě z něho píšu,i když cena už není zaváděcí a je méně výhodná.
Má samozřejmě svoje mouchy- nutnost vypnout reklamy v systému,po restartu se widgety načítají dlouho a některé vůbec,kombinaci neodstranitelneho sw od Google a Xiaomi,displej je trochu slabší- hlavně večer řekl bych, naopak aspoň v současném dením světle slušně čitelný,ten modul fotoaparátu dost trčí bez pouzdra,ale zas v Číně vyberete krytů že ani ten telefon nepoznáte, fólie na displej která je nalepená podle mně lehce zhoršuje obraz a chce nahradit, baterie 5000mah není tak dobrá jako u předchozího Asusu, nemá 2sim a sd kartu, Android 10 je ještě osekanější než dřív.
Naopak zase signál chytá a drží velmi nadstandartně,lte i wifi, zvuk do sluchátek je kvalitní, reproduktory produkují něco jako stereo a to hlasitě. Fotografie jsou pěkné,nic se neseká, nepadá, čtečka otisků je rychlá, funguje probuzení pohybem i poklepáním,i zamknutí poklepáním. Nabíjení je přímo bleskové,v balení je i základní pouzdro. Už přišlo několik aktualizací... Celkem vzato to není špatný nákup.
16.11.20 22:51
hodnocení

Dekuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]