Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký mobil koupit?

Od: aloisb® odpovědí: 20 změna:
Hodlám zakoupit jako dárek dotykový telefon. Má tyto vlastnosti :Datové funkceGPS modul?anoopravitWiFi?anoopravitBluetooth?anoopravitNFC?neopravitGPRS?anoopravitEDGE?anoopravitLTEneopravit5GneopravitTyp SIM kartymicroSIMNevadí, že nemá LTE a 5G?

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

prikld1
hodnocení

4x

Neuděláš chybu

mp.cz/...

Nebo i model 8T. Je o 2000 Kč levnější. Doufám že má paměť 4/64 Gb. Méně bych nebral

mp.cz/...

8T už bych dnes nebral, je to přes rok starý model a nedostane už ani Android 11 (letošní verzi). Devítka je určitě lepší volba :)
prikld1

Dva tisíce Kč není málo. A ta devítka bude za nedlouho taky stará. Je to na pisateli

hodnocení

To jsou moc drahé mobily. Cgtěli jsme cenu do 2000 Kč *stop*

Do dvou tisíc to bude jen mobil na volání, takže řešit 5G nebo LTE je úplně zbytečné.

hodnocení

2x
5G není třeba a LTE taky ne, pokud nejste závislý na internetu a nemáte datový tarif. Spíš bych se díval na hodnotu RAM, aspoň 3-4giga a velikost úložiště pro fotky nebo videa, hudbu atd.
motak
Data v mobilu pouziva už každý druhý důchodce. Takže bez LTE novy mobil nebrat. 5G ma ještě čas, navíc to teď nic oproti LTE nepřináší,naopak...
Neznám osobně žádného důchodce, který by dával minimálně petikilo měsíčně za datový tarif. Neříkám, že ho někteří nemají, ale každý druhý to asi nebude.

hodnocení

1x

Dneska mobil bez LTE? To určitě nebrat. Bez 5G bych si dneska klidně ještě mobil koupil.

Bez LTE maximálně pro někoho, u koho víte, že mobil nikdy nebude používat s datovým tarifem. Ale jaký mobil dnes vůbec nemá LTE? Kde jsou další důležité vlastnosti? Podle tohoto výčtu fakt nelze zhodnotit mobil... Za mě nebrat.

hodnocení

Moc děkuji myslel jsem si to, že by za čas nemusel vůbec fungovat.*palec*

hodnocení

1x

Co je to za šunt? Bez LTE a NFC je to v dnešní době nesmysl. To je nějaký výprodej nebo 10 let starý bazarový kousek?

Jen na doplnění. Před cca 5 lety jsem pořídil LG Nexus, dneska se občas dá v bazarech pořídit za cca 2000 a parametry má lepší.

rakos
hodnocení

0x
Ja doporucuji iPhone 12, za ty male penize kvalita mam ho taky *ua*
hodnocení

Za ty malé peníze si nestáhneš zadarmo ani jednu písničku !*zed*

hodnocení

0x

Co to je za starý model, že nemá pásma LTE? Bez nich ( a já bych teda nebral ani bez NFC) rozhodně ne!

doplněno 13.11.20 16:16:

Rakosi - ty jsi nějaký opravdu divný. Proč odpovídáš na něco úplně jiného než se ptá tazatel? Jasně, všichni musíme sednot na prdel, že máš nakouslé jabko. Ach jo

mathew
hodnocení

0x

Rozhodně nekupovat a to ani nevím co to je a za kolik, ale určitě za tu cenu bude něco co má LTE a nejspíš i 5G. No a hodily by se i další informace jako jestli to nemá 1 GB RAM, 2GB pamět...

hodnocení

0x

Co takto napsat značku telefonu a model telefonu?

hodnocení

Koupil jsem ALIGATOR S6000 Duo 16GB. Je to pro starou paní, takže menší rozlišení nevadí a telefon má ve specifikaci, že je pro seniory. Snad bude spokojena.*ua*

hodnocení

Omlouvám se, jsem popleta. Koupil jsem tento mobilní telefon: ALCATEL 1B černý (5002D-2AALE112). Ještě ho nemám, je na cestě, cena byla 1767,- Kč. O tom Aligátorovi jsem uvažoval, ale má málo operační paměti a slabý akumulátor.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]