Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se dostat k fotkám přes ICLOUD? jak zjistím ID APple?

Od: petraaa odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, omylem jsem smazala na Iphonu fotografie, ale mám trvale nastaven a zapnutý Icloude, takže by měly být fotky tam, ale nikdy jsem do icloudu nenahlížela, jak se k fotkám dostanu? Jak se dá přihlásti do icloudu? na www.icloud.com to po mně chce ID Apple, což nevím co je? Jak zjistím ID mého IPhonu? Děkuji moc. Petra

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Apple ID je složeno z emailu a hesla. Ten e-mail zjistíte v nastavení úplně nahoře. Pokud si nepamatujete heslo, nevadí, stačí odpovědět na bezpečnostní otázky- ale rozlišuje se tam diakritika a velká a malá písmena, takže ty odpovědi musíte napsat i s malými a velkými písmeny a háčky a čárkami pokud tam jsou. Pokud nevíte odpovědi na bezpečnostní otázky, tak jste namydlená, protože to se nedá nijak obejít.

petrraa
13.11.20 13:25
hodnocení

děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]