Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, omylem jsem smazala na Iphonu fotografie, ale mám trvale nastaven a zapnutý Icloude, takže by měly být fotky tam, ale nikdy jsem do icloudu nenahlížela, jak se k fotkám dostanu? Jak se dá přihlásti do icloudu? na www.icloud.com to po mně chce ID Apple, což nevím co je? Jak zjistím ID mého IPhonu? Děkuji moc. Petra
Apple ID je složeno z emailu a hesla. Ten e-mail zjistíte v nastavení úplně nahoře. Pokud si nepamatujete heslo, nevadí, stačí odpovědět na bezpečnostní otázky- ale rozlišuje se tam diakritika a velká a malá písmena, takže ty odpovědi musíte napsat i s malými a velkými písmeny a háčky a čárkami pokud tam jsou. Pokud nevíte odpovědi na bezpečnostní otázky, tak jste namydlená, protože to se nedá nijak obejít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.