Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Televize přepíná programy pomalu

Od: zajda888® odpovědí: 3 změna:
Dobrý večer, spíš noc...,
mám přímo v televizi kartu Skylink a poslední dobou dochází k velmi pomalému přepínání kanálů. Ať volím programy z "volné" nabídky nebo z předplaceného balíčku, program naskočí po 5-15 sekundách, občas vůbec. Takže zkusím jiný program, mám třeba štěstí a naskočí a pak se zkusím vrátit na požadovaný a ten se zobrazí. Ale při dalším přepnutí je to podobné.
Karta je několik let stará ale údajně ji není třeba měnit, televize má asi 8 let ale třeba dvb-t přepínala rychle a bez problému, software je poslední.
Teď mě zrovna napadlo vyzkoušet, jak rychle se programy přepínají, pokud mají stejnou polarizaci.
Nebo kde jinde by mohl být problém?
Moc díky za nějaký nápad.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirib
hodnocení

0x
"Stará" tv asi špatně komunikuje s modulem a v něm vloženou kartou...
Na volných programech by to dělat nemělo,takže ct24 a Ocko by mělo být normální...
Zkuste vyndat modul a zkuste přepínání...stejně tak free programy německé na 19E by měli přepínat normálně.
Pokuď nebudete spokojen s rychlostí,tak nová tv vás asi nemine...
hodnocení

Děkuji za odpověď. Před chvílí jsem zkoušel přepínat programy na střídačku, V<>H polarizace. Vše funguje bez problémů,což je výjimka.Modul už jsem jednou měnil za novější, ale taky je to už přes 7 let...
Budu hlídat, jak se to chová.
Díky
jofa*

V nejhorším zkuste novou integrovanou kartu v modulu s novějším kódováním viaccess. Nejlépe půjčit od vašeho známého prodejce k vyzkoušení. czc.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]