Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Realme 6s (6i) nebo Motorola g8 Plus?

Od: sejny* odpovědí: 1 změna:

Který z nabízených mobilů vybrat? Přemýšlím buď nad Realme 6s (či Realme 6i), nebo Motorolou G8 Plus. Každý z nich má svoje klady i zápory (dle recenzí).

Jsem vyloženě základním uživatelem, takže potřebuji jen solidní výdrž na baterce a aspoň trochu solidní foťák. Mobil budu používat s krytem, ale i tak bych byl rád, aby něco vydržel. Nyní mám Xiaomi Redmi 5A.

Předem díky za rady.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

barry17*
hodnocení

0x

Já vybírám mezi Realme 7 a Motorolou G9+, takže o řadu dále.. :D No a co bys řekl? Samozřejmě, že nejsem rozhodnutý a koukám na to denně.. každý mobil má své pro a proti, nicméně je třeba se zaměřit na priority - Pro mě bezpodmínečně Full HD+ displej, výdrž baterie a rychlý procesor. Ten foťák jsem schopen nějak oželet, ačkoliv můj stávající Huawei p9 Lite 2017 stále slouží krásně a člověk by ani nepoznal, že jde o 3 roky starý telefon.. a pořizoval jsem za necelých 4 300,- :)

Zkus ještě zvážit, jestli nejít do novějšího modelu a zaměřt se opravdu na to, co ti bude vyhovovat - mě to každopádně táhne více k Realme 7. Hodně štěstí při výběru! pak můžeš dát vědět, který mobil jsi nakonec vybral a jak jsi s ním spokojený - zajímají mě tvé zkušenosti:D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]